fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (07/01): «Βιόλα» στο 3.25 κι ο Μπενζεμά

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (07/01): «Βιόλα» στο 3.25 κι ο Μπενζεμά

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Βαλένθια ηττήθηκε με 1-0 από την Κάντιθ σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες. Ντεφορμέ η επίθεση των «νυχτερίδων», ντεφορμέ και η στήλη που εσχάτως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Προχωράμε στα σημερινά με στόχο την ανάκαμψη…

Φιορεντίνα – Σασουόλο, 16.00

Στο Αρτέμιο Φράνκι, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη ντεφορμέ Σασουόλο και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μετά την εντός έδρας απώλεια βαθμών απέναντι στην Μόντσα, οι «Βιόλα» έχουν στοχεύσει την εν λόγω αναμέτρηση και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, η Σασουόλο δεν πατάει καθόλου καλά τελευταία και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να μπει σε περιπέτειες. Επιθετικά μπορεί να σκοράρει ωστόσο αμυντικά δέχεται πολλές φάσεις και τέρματα. Ο άσος παίζεται πέριξ του 1.70 και δείχνει ισχυρός με βάση την συμπεριφορά των ομάδων. Από εκεί και πέρα όταν συνδυαστεί με το G/G τότε ανεβαίνει αισθητά στο 3.25 και αποκτά τεράστια αξία.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 3.25 bet365

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης, 17.15

Δύσκολη έξοδος στο Θεράμικα για την «Βασίλισσα». Παραδοσιακά το «κίτρινο υποβρύχιο» δυσκολεύει την Ρεάλ στην έδρα της κι απόψε θέλει να την πληγώσει ακόμη μια φορά. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας εκτός έδρας με εφτά νίκες σε οχτώ παιχνίδια, έχοντας σκοράρει μάλιστα τα 19 από τα 35 τέρματα της μακριά από το Μπερναμπέου. Εκείνος που την οδηγεί σταθερά στο σκοράρισμα δεν είναι άλλος από τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πετύχει εφτά τέρματα σε οχτώ παιχνίδια όντας ο πιο σταθερός σκόρερ για την ομάδα του. Εκτιμούμε ότι η Ρεάλ θα σκοράρει στο ματς και να χριστεί σκόρερ ο Γάλλος μπόμπερ τιμάται στο υψηλό για τα δεδομένα του 2.12.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Μπενζεμά Απόδοση: 2.12 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα