fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/01): Γηπεδούχοι στο 2.87

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/01): Γηπεδούχοι στο 2.87

Καλημέρα σε όλους! Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 στα Γιάννενα από τον ψυχωμένο ΠΑΣ. Η «Ένωση» σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, ενώ έπεσε στον εκπληκτικό πρώην δικό της, Τσιντώτα. Ο Φαν Βέερτ πέρασε ως αλλαγή στο ματς και δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Στην Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός τα χρειάστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό και επικράτησε με το ισχνό 1-0. Βλέπαμε G/G, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα. Προχωράμε στα σημερινά με νίκες γηπεδούχων…

ΠΑΟΚ – Άρης, 20.00

Παραδοσιακό ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Άρη, ο οποίος του έχει πάρει τον αέρα στις τελευταίες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Λουτσέσκου βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και δείχνει πιο ψυχωμένη για τη νίκη, ειδικότερα μετά την γκέλα στον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θέλει να πλησιάσει στον πόντο τον ΠΑΟΚ και θα πάει για το αποτέλεσμα. Πέντε ματς χωρίς νίκη κόντρα στον Άρη είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ κι εκτιμούμε ότι αυτό θα αλλάξει σήμερα. Βλέπουμε άσο κι όχι με το ισχνό 1-0.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.87 bet365

Λιντς – Γουέστ Χαμ, 21.45

Τα «παγώνια» έδειξαν κόντρα στη Νιουκάστλ ότι βρίσκονται σε αγωνιστική πρόοδο, σε αντίθεση με την Γουέστ Χαμ η οποία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Οι Λονδρέζοι, παρά το πλούσιο ρόστερ τους, αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό είναι δεδομένο ότι θα κινδυνεύσουν και θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Το μομέντουμ δείχνει έδρα και οι νίκες σε τέτοια παιχνίδια είναι έξι κι όχι τριών πόντων. Με τους γηπεδούχους στο υψηλό 2.60.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.60 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα