fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/01): Πολυβόλο στο 2.47

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/01): Πολυβόλο στο 2.47

Καλημέρα σε όλους! Δεν τα πήγαμε καλά στις χθεσινές μας επιλογές. Η Γουέστ Μπρομ νίκησε μεν αλλά με το ισχνό 1-0, ενώ η Λίβερπουλ γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-1 από την Μπρέντφορντ με αποτέλεσμα οι προτάσεις μας να πέσουν στο κενό. Προχωράμε παρακάτω με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το σημερινό κουπόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, 20.00

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Θέλει τη νίκη για να πάει όσο το δυνατόν με μικρότερη διαφορά στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλμέιδα έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, με καλή φυσική κατάσταση κι αυτοματισμούς. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει καθιερώσει στην κορυφή της επίθεσης τον Ολλανδο Φαν Βέερτ ο οποίος τον δικαιώνει απόλυτα. Από την ημέρα που η ΑΕΚ αγωνίζεται με αυτόν στην ενδεκάδα έχει γίνει πιο παραγωγική, διπλασιάζοντας τις τελικές της προσπάθειες, ενώ παράλληλα έχει πετύχει εφτά τέρματα σε δυο ματς. Εκτιμούμε ότι ο Ολλανδός θα έχει τις ευκαιρίες του κόντρα στην προβληματική άμυνα του ΠΑΣ κι ένα γκολ μπορεί να το βρει. Στο 2.47 αποτελεί τη βασική μας επιλογή για σήμερα.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Φαν Βέερτ Απόδοση: 2.47 stoiximan

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, 17.00

O Παναθηναϊκός μετά τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών με Ιωνικό και ΟΦΗ δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλα, ειδικότερα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ταξιδεύει στην Λιβαδειά με μοναδικό στόχο τη νίκη. Το πρόβλημα του «τριφιλλιού» στα δυο τελευταία παιχνίδια εστιάζεται στην αμυντική συγκέντρωση αλλά και στην έλλειψη καθαρού μυαλού γενικότερα. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός παλεύει όλα του τα παιχνίδια και εσχάτως συνηθίζει να σκοράρει. Το έπραξε δις κόντρα στον Άρη αλλά και με τον Ιωνικό. Να βρει ένα γκολ στην άμυνα των «πρασίνων» τιμάται το δελεαστικότατο 3.00 κι αναμφίβολα σε αυτήν την τιμή το ρισκάρεις.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 3.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα