fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (31/12): Φιλοξενούμενοι στο 2.42

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (31/12): Φιλοξενούμενοι στο 2.42

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Μπέρνλι συνεχίζει να μας δικαιώνει. Ακόμη μια νίκη για την ομάδα του Βενσάν Κομπανί, η οποία μας πλήρωσε στο υψηλό 2.30. Όσον αφορά το μπασκετικό ντέρμπι ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 95-71 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση. Ποντάραμε στο under και στη λογική της άμυνας των πρασίνων, ωστόσο αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ. Προχωράμε στα σημερινά με δυο δυνατές επιλογές από την Πρέμιερ Λιγκ…

Φούλαμ – Σαουθάμπτον, 17.00

Στο Λονδίνο, η Φούλαμ υποδέχεται την ουραγό Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και βρίσκονται δίκαια στη μέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, οι «Άγιοι» δεν πραγματοποιούν και την καλύτερή τους χρονιά κι αν συνεχίσουν έτσι θα κινδυνεύσουν άμεσα με τον υποβιβασμό. Δεν είναι τόσο κακό το ρόστερ της Σαουθάμπτον κι εκτιμούμε ότι έχει τις προϋποθέσεις να αρχίσει να ανεβαίνει από εδώ και πέρα. Κόντρα στην Φούλαμ διαθέτει εξαιρετική παράδοση, γεγονός το οποίο στην Πρέμιερ Λιγκ παίζει το δικό του ρόλο. Βολεύεται σε κόντρα ρόλο η «Σότον», μπορεί να βρει γκολ στην άμυνα της Φούλαμ και να φύγει με αποτέλεσμα από το Κρέιβεν Κότατζ. Η επιλογή του Χ2 συνδυαστικά με το over 1.5 μας δίνει την τίμια απόδοση του 2.42.

Πρόταση: X2 & over 1.5 Απόδοση: 2.42 stoiximan

Νιουκάστλ – Λιντς, 17.00

Η Νιουκάστλ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Πέτυχε την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και έχει εδραιωθεί για τα καλά στην τετράδα. Στον σημερινό αγώνα ο Έντι Χάουι θα έχει επιστροφές στην ενδεκάδα, με τον φορ Γουίλσον να παίρνει τη θέση του αρχικό σχήμα. Δεν κοντράρεται αυτήν την περίοδο η Νιουκάστλ, ωστόσο η επιθετική γραμμή μπορεί να την προβληματίσει και να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Ο συνδυασμός άσος και G/G εκτινάσσει την απόδοση από 1.44 στο 2.87, ενώ να επιστρέψει με γκολ ο Γουίλσον διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 2.87 bet365

Να σκοράρει ο Γουίλσον Απόδοση: 2.00 bet365

Καλή Χρονιά!

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα