fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/12): Χαμηλά στο 2.25

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/12): Χαμηλά στο 2.25

Καλημέρα σε όλους! Μόνον η Γούεστ Μπρομ δικαίωσε την εμπιστοσύνη μας στις χθεσινές μας επιλογές. Η Λανς κόλλησε στο 0-0, ενώ ο Παναιτωλικός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Άρη και η ήττα του με 1-0 μάλλον τον κολακεύει. Προχωράμε στα σημερινά όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» για την Euroleague…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, 21.00

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται να συναντηθούν πολλές φορές μέσα στη χρονιά, με τους «ερυθρόλευκους» εσχάτως να έχουν πάρει τον αέρα του «τριφυλλιού» μετρώντας 13 συνεχόμενες νίκες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ωστόσο το αποψινό έχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για την κατάταξη στην Euroleague. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του υπερ-πολύτιμου και φέτος Βεζένκοφ. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και χαμηλό ρυθμό. Αυτό άλλωστε επιτάσσει η λογική του Ράντονιτς, ο οποίος αρέσκεται σε αμυντική τακτική κι έλεγχο του ρυθμού. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει τα όπλα να ακολουθήσει σε αυτό το τέμπο και θα προσπαθήσει να καλύψει εκ των έσω το κενό του Βεζένκοφ. Το line έχει βγει ψηλά στους 157.5 πόντους. Εκτιμούμε ότι δύσκολα κι οι δυο ομάδες θα ξεπεράσουν τους 80 πόντους και το ντέρμπι θα κριθεί σε χαμηλό σκορ. Με βάση αυτή τη λογική θα κατεβάσουμε λίγο το line στους 152.5 πόντους για να πληρωθούμε το 2.25.

Πρόταση: under 152.5 Απόδοση: 2.25 stoiximan

Στόουκ – Μπέρνλι, 21.45

Για την Μπέρνλι τα έχουμε γράψει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Πρόκειται για τις ποιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία αλλά και σε ολόκληρο στο Νησί. Φιλοξενείται από την Στόουκ στο Μπριτάνια, σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα αλλά εκτιμούμε έχει τη φόρα για να τα καταφέρει παίρνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα αυξάνοντας τη διαφορά της στην βαθμολογία. Δε γίνεται να μην εμπιστευτείς μια ομάδα όταν σκοράρει σταθερά 2+ γκολ στα παιχνίδια της. Στο 2.30 το διπλό το αγοράζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 2.30 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα