fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (29/12): Ακριβό 2.60

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (29/12): Ακριβό 2.60

Καλημέρα σε όλους! ΑΕΚ και Ολυμπιακός σκόρπισαν Βόλο κι Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Περιμέναμε ένα γκολ είτε από τον Βόλο είτε τον Αστέρα για να πάρουμε μια μεγάλη απόδοση και να κλείσει με θετικό πρόσημο η βραδιά. Τα γκολ δεν ήρθαν ποτέ με αποτέλεσμα να μείνουμε μακριά από το ταμείο. Προχωράμε στα σημερινά με τρεις δυνατές επιλογές…

Άρης – Παναιτωλικός, 18.00

Μάχη με φόντο την εξάδα για Άρη και Παναιτωλικό, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν με νίκη το 2022. Οι «κιτρινόμαυροι» εντός έδρας παίζουν φουλ επιθετικά και θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός με τον Αναστασίου στον πάγκο αρέσκεται σε παιχνίδι αντεπιθέσεων και βολεύεται αρκετά μακριά από την έδρα του. Επικίνδυνη ομάδα οι Αγρινιώτες, ο Καρέλης θα βρει χώρους, ένα γκολ μπορούν να πετύχουν στο Κλεάνθης Βικελίδης και να μας χαρίσουν το ακριβό G/G του 2.60.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.60 betshop

Γούεστ Μπρομ – Πρέστον, 22.00

Οι γηπεδούχοι πορεύονται πλέον με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο τους και μετρούν έξι νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Η Μπρομ είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας κι είναι δεδομένο ότι θα διεκδικήσει την άνοδο μέχρι το τέλος. Άλλωστε οι διαφορές στη βαθμολογία είναι μικρές και μπορεί να της καλύψει για να μπει στα playoffs. Στον αντίποδα, η Πρέστον είναι σταθερή ομάδα της κατηγορίας αλλά δεν έχει το ρόστερ για να κάνει το κάτι παραπάνω. Θα στηρίξουμε την αγωνιστική άνοδο της Γουέστ Μπρομ στο τίμιο 1.75.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 1.75 stoiximan

Νις – Λανς, 22.00

Η Λανς τρελαίνει κόσμο στην Ligue 1. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Παρί μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας αξιοθαύμαστη αμυντική σταθερότητα. Η Νις βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας κι εντός έδρας έχει πολλά προβλήματα καθώς ο τρόπος παιχνιδιού της δεν την βολεύει καθόλου. Η αναμέτρηση μοιάζει ως βούτυρο στο χωμί για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο. Στο 2.45 ασφαλώς και θα τους στηρίξουμε.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 2.45 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα