fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (28/12): Ρισκάρουμε στο 3.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (28/12): Ρισκάρουμε στο 3.40

Καλημέρα σε όλους! Η Μπέρνλι συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας άνετα με 3-0 της Μπέρμιγχαμ. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5 επιβεβαιώθηκε χαρίζοντάς μας ένα δυνατό ταμείο. Στην άλλη αναμέτρηση, η Τσέλσι δεν άφησε περιθώρια στην Μπόρνμουθ και την κέρδισε με καθαρό σκορ με αποτέλεσμα να χαθεί το ακριβό G/G. Προχωράμε στα σημερινά με δυο επιλογές από την αγαπημένη μας Super League.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, 18.00

Στο Γ. Καραϊσκάκης, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα το γκολ εκείνη του Μίτσελ, πρέπει να κάνει πολλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία για να βελτιωθεί η θέση της στην βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες άλλαξαν προπονητή, αντικαθιστώντας τον Μεταξά με τον Άκη Μάντζιο. Περιμένουμε βελτίωση από τον Αστέρα και θεωρούμε δεδομένο ότι θα βρει φάσεις κόντρα στην προβληματική άμυνα των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε έχει και παράδοση να σκοράρει στον Πειραιά. Το G/G είναι αδικαιολογήτως τόσα ψηλά στο 2.65, ενώ ο συνδυασμός του με το over 2.5 εκτινάσσει την απόδοση στο 3.20 κι αναμφίβολα αποκτά τη δική του αξία.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 3.20 bet365

Βόλος – ΑΕΚ, 19.30

Η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει την καλή της αγωνιστική κατάσταση και να πάρει ακόμα ένα τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Η «Ένωση» βρίσκεται στο -6 από τον Παναθηναϊκό και θέλει να τον υποδεχτεί στο ντέρμπι χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι περνούν μια μίνι αγωνιστική κάμψη αλλά παραμένουν ανταγωνιστικοί. Μην ξεχνάμε ότι ο Βόλος παραδοσιακά δυσκολεύει τους μεγάλους, ενώ στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει της ΑΕΚ βάζοντας την σε περιπέτειες. Βλέπουμε διπλό, ωστόσο το 1.50 δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Μπορεί να βρει ένα τέρμα ο Βόλος και να μας χαρίσει το υψηλό 3.40 συνδυάζοντας τη νίκη της ΑΕΚ με το G/G.

Πρόταση: 2 & Goal Goal Απόδοση: 3.40 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα