fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/12): Το δεύτερο στο 2.27

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/12): Το δεύτερο στο 2.27

Καλημέρα σε όλους! Η Νιουκάστλ επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Μπόρνμουθ και η επιλογή μας στα γκολ πήγε περίπατο. Ξεκίνημα σήμερα του δεύτερου γύρου στην αγαπημένη μας Super League και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΑΕΚ – Λαμία, 17.00

Η «Ένωση» κυνηγά τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και γκέλες σε αγώνες όπως ο σημερινός απαγορεύονται. Το νέο της γήπεδο είναι «κάστρο» μέχρι στιγμής και λυγίζουν πολύ καλύτερες ομάδες από την Λαμία. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη για οχτώ σερί παιχνίδια και με βάση την εικόνα τους στο πρωτάθλημα θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να καθαρίσει το ματς. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Αραούχο και Φαν Βέερτ, με τον Ολλανδικό επιθετικό να ψάχνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και το δεύτερο με τη φανέλα της ΑΕΚ μετά από αυτό που πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά. Στο 2.27 ασφαλώς κι έχει αξία και θα τον στηρίξουμε.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Φαν Βέερτ Απόδοση: 2.27 stoiximan

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, 20.00

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο β’ γύρο με 12 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και δεδομένα θέλει να συμμαζέψει την κατάσταση. Ασταθείς οι ερυθρόλευκοι, πληρώνουν τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους αλλά και την κακή τους αμυντική λειτουργία. Η παρουσία του Μίτσελ έδωσε άλλον αέρα, αλλά θέλει και συνέχεια. Στη μίνι διακοπή έδειξε καλά στοιχεία τα οποία θέλει να δει απόψε στα Γιάννενα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έκλεισαν τον πρώτο γύρο όντας σε κακή κατάσταση και πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο διαφορετικά θα μπουν σε περιπέτειες. Βλέπουμε διπλό, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μας εμπνέει καθώς δέχεται με μεγάλη άνεση γκολ και δεν βλέπουμε καθαρό σκορ στην αναμέτρηση. Ο συνδυασμός νίκης των «ερυθρόλευκων» με το G/G εκτινάσσει το διπλό του 1.36 στο 3.75 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: 2 & Goal Goal Απόδοση: 3.75 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα