fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/12): Ελεύθερα για το 3.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/12): Ελεύθερα για το 3.20

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού. Βλέπαμε νίκη των «κιτρινόμαυρων» με καθαρό σκορ και ρισκάραμε σε σκοράκια χωρίς ωστόσο να έχουμε επιτυχία. Προχωράμε στα σημερινά και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι το οποίο αρχίζει να γεμίζει σιγά σιγά.

Κροατία – Μαρόκο, 17.00

Ο τελικός της παρηγοριάς ανάμεσα σε Κροατία και Μαρόκο. Πολλοί διατυπώνουν την άποψη για ποιο λόγο να γίνεται ο μικρός τελικός καθώς δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στις ομάδες πέρνα του γοήτρου της τρίτης θέσης. Όπως και να έχει παρουσιάζει το ενδιαφέρον του στοιχηματικά. Από το 1978 και το Μουντιάλ της Αργεντινής μέχρι και το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας μετρούσαμε σε μικρούς τελικούς 10 σερί over 2.5. Η παράδοση έσπασε στην Ρωσία με το Βέλγιο να επικρατεί της Αγγλίας με 2-0. Κροατία και Μαρόκο έπαιζαν πολύ σφιγμένα και με μπόλικη τακτική. Φάνηκε στους ημιτελικούς ότι είχαν αδειάσει από δυνάμεις κι ενέργεια. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως το σημερινό αναμένεται να αγωνιστούν ελεύθερα και δίχως σκοπιμότητα. Υπάρχει η ποιότητα για να δούμε πολλά γκολ στο ματς. Το over 2.5 προσφέρεται στο τίμιο 1.90, ενώ θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω επιλέγοντας το over 3.5 στο υψηλό 3.20.

Πρόταση: Over 3.5 Απόδοση: 3.20 bet365

Μπέρνλι – Μίντλεσμπρο, 17.00

Ντερμπάκι στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε δυο ομάδες που αυτή την στιγμή αποδίδουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Αμφότερες παράγουν πολλές ευκαιρίες και σκοράρουν με άνεση, με την πρωτοπόρο Μπέρνλι μόνη της να έχει μέσο όρο γκολ στα τελευταία παιχνίδια άνω των 2.5 τερμάτων. Από την άλλη, η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος που θα της δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας. Το G/G παίζεται πέριξ του 1.80. Εμείς θα ψάξουμε ακόμη ένα τέρμα κυνηγώντας την απόδοση του 2.30.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.30 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα