fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/12): Επιστρέφουν με 2.25

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/12): Επιστρέφουν με 2.25

Καλημέρα σε όλους! Η Γαλλία είναι η δεύτερη φιναλίστ του μεγάλου τελικού της Κυριακής. Οι «τρικολόρ» έδειξαν ανωτερότητα απέναντι στο Μαρόκο το οποίο φάνηκε ότι ξεμένει από δυνάμεις. Οι Βορειοαφρικανοί έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ και έπρεπε να παίξουν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι. Αναμένουμε λοιπόν μεγάλο ματς και μια κόντρα Μέσι – Μπαπέ. Στα δικά μας, επιστρέφουμε στη δράση με αγώνες κυπέλλου και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος, 19.30

Ο Ολυμπιακός δούλεψε αρκετά στη διακοπή καθώς καλείται να καλύψει μια απόσταση 12 βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προσθήκες των Ροντινέι και Κασάμι, ενώ αποχώρησαν από το λιμάνι οι Βρσάλικο, Λαλά και Κούτρης. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος αφενός στοχεύει στην εξάδα αφετέρου θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι μια διοργάνωση που του ταιριάζει και παραδοσιακά ζορίζει τον Ολυμπιακό, ειδικότερα στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο άσος παίζεται χαμηλά, μόλις στο 1.36 και δεν αγγίζεται με βάση τις συνθήκες του αγώνα. Η αμυντική αστάθεια των «ερυθρόλευκων» μας οδηγεί στο πλούσιο G/G, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που παίζει ιδανικά στην κόντρα κι εκτιμούμε ότι ένα τέρμα μπορεί να το βρει. Στο 2.25 έχει αξία.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.25 bet365

Κηφισιά – ΑΕΚ, 21.30

Η «Ενωση» φιλοξενείται από την Κηφισιά και θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με απουσίες η ομάδα του Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην υπολογίζει τους Τσούμπερ, Μοχαμαντί, Γκατσίνονιτς, Ελιάσον, Άμραμπατ και Βίντα. Το ματς δεν είναι ένα εύκολο πέρασμα για την ΑΕΚ δεδομένου ότι η Κηφισιά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας της. Το διπλό τιμάται στο ισχνό 1.25, ωστόσο ανεβαίνει αισθητά στο 1.90 όταν συνδυαστεί με το under 3.5.

Πρόταση: 2 & under 3.5 Απόδοση: 1.90 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα