fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (8/12): Πρώτες σκέψεις στο 13.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (8/12): Πρώτες σκέψεις στο 13.50

Καλημέρα σε όλους! Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι πλέον γεγονός. Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, η Βραζιλία την Κροατία, η έκπληξη του τουρνουά Μαρόκο θα βρει μπροστά της την Πορτογαλία, ενώ στο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι Αγγλία και Γαλλία θα συγκρουστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε νοκ αουτ φάση Μουντιάλ. Πάμε να δούμε τις πρώτες μας σκέψεις…

Κροατία – Βραζιλία, 17.00 (9/12)

Οι Κροάτες συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν. Δευτεραθλήτες κόσμου το 2018 θέλουν να φτάσουν και σε αυτό το Μουντιάλ όσο πιο μακριά γίνεται. Η παρέα του Μόντριτς επιβίωσε τόσο στο ντέρμπι του ομίλου κόντρα στο Βέλγιο όσο και στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία όπου χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθούν. Από την άλλη, η Βραζιλία δείχνει ασταμάτητη. Η ομάδα του Τίτε έχει ταξιδέψει στο Κατάρ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Πέρασε εύκολα ως πρώτη από τον όμιλο, ενώ σκόρπισε τη Νότια Κορέα με 4-1 δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της. Όσο σκληροί και αξιόπιστοι είναι οι Κροάτες δεν βλέπουμε τρόπο πως μπορούν να σταματήσουν αυτή την Βραζιλία η οποία κυριολεκτικά σε πνίγει με τον τρόπο παιχνιδιού της. Πάμε με την πρόκριση της «Σελεσάο» καθώς εκτιμούμε ότι η Κροατία δεν έχει άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ της.

Ολλανδία – Αργεντινή, 21.00 (9/12)

Το βράδυ της Παρασκευής έχουμε ένα παραδοσιακό ντέρμπι σε επίπεδο Μουντιάλ. Ολλανδία εναντίον Αργεντινής, με τις δυο ομάδες να έχουν συναντηθεί στο παρελθόν σε τελικό, ημιτελικό αλλά και στη φάση των προημιτελικών. Το 2014 η Ολλανδία με προπονητή τον Λουίς Φαν Χάαλ έχασε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς χρειάστηκε ένα επικό τάκλινγκ του Μασεράνο για να διατηρηθεί το 0-0. Ο Φαν Χάαλ θέλει να πάρει τη ρεβάνς, ωστόσο το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Η Ολλανδία παρά την πορεία της ως εδώ δεν μας έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Από την άλλη, η Αργεντινή δείχνει μια συσπείρωση και μια προσήλωση προς τον τελικό στόχο της κατάκτησης τους του τροπαίου. Περιμένουμε μάχη και αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε ωστόσο ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Αργεντινή η οποία λόγω Μέσι μπορεί να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ολλανδών.

Μαρόκο – Πορτογαλία, 17.00 (10/12)

Το Μαρόκο είναι μακράν η ευχάριστη νότα αυτής της διοργάνωσης. Τα είχαμε γράψει κάνοντας την ανάλυση μας στον αγώνα του με την Ισπανία. Ομάδα με σωστή τακτική προσέγγιση, πάθος, αστείρευτες δυνάμεις και πλέον δίψα για διάκριση και το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, η Πορτογαλία σκόρπισε με 6-1 την Ελβετία στη βραδιά που ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός 11αδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο αντικαταστάτης του Γκονσάλο Ράμος πέτυχε χατ τρικ. Η διαίσθηση μας λέει ότι αν είχαν να διαλέξουν αντίπαλο οι Πορτογάλοι σίγουρα δεν θα διάλεγαν αυτό το Μαρόκο και τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι ομάδες χτίζονται και βελτιώνονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά αποκτώντας το απαραίτητο μέταλλο. Η Πορτογαλία μπορεί να διαθέτει απίστευτες μονάδες ποιοτικά και στα χαρτιά να είναι καλύτερη ομάδα από το Μαρόκο, ωστόσο την άγνοια κινδύνου του αουτσάιντερ που έρχεται με φόρα δύσκολα την αντιμετωπίζεις. Θυμηθείτε την Εθνική μας το 2004… Με το Μαρόκο λοιπόν.

Αγγλία – Γαλλία, 21.00 (10/12)

Μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι Άγγλοι μας έχουν εντυπωσιάσει σε αυτό το τουρνουά. Αγωνίζονται με αυτοπεποίθηση έχοντας βάθος στο ρόστερ τους, κυρίως μεσοεπιθετικά, το οποίο δεν συγκρίνεται με καμία ομάδα. Από την άλλη, η Γαλλία έχει φτάσει σβηστά ως εδώ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει πιεστεί ιδιαίτερα από τις ομάδες στον όμιλο της, ενώ οι Πολωνοί αποδείχτηκαν «λίγοι». Μπορεί το άστρο του Εμπαπέ να λάμπει μέχρι στιγμής, αλλά θα προσθέσουμε ότι βρήκε και τα έκανε. Θέλουμε να δούμε τους Γάλλους πως θα ανταποκριθούν μεσοαμυντικά κόντρα σε μια ομάδα με τεράστια ποιότητα στην επίθεση. Μη λησμονούμε ότι Καντέ και Πογκμπά απουσιάζουν και με τα λίγα που έχουμε δει, η Γαλλία έχει τα θέματά της στα μετόπισθεν. Βλέπουμε την Αγγλία να εκμεταλλεύεται πλήρως τις αδυναμίες των Γάλλων και να παίρνει εκείνη την πρόκριση.

Πρόταση:

Πρόκριση: Βραζιλία & Αργεντινή & Μαρόκο & Αγγλία Απόδοση: 13.50 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα