fbpx

Με το 4.33 κι ας εκτεθούμε

Με το 4.33 κι ας εκτεθούμε

Καλημέρα σε όλους! Βραζιλία – Κροατία θα είναι το επόμενο ζευγάρι στα προημιτελικά. Πιστέψαμε τους Ιάπωνες, πληρωθήκαμε το δυνατό G/G, ωστόσο η πρόκριση για την ομάδα του ανατέλλοντος ηλίου χάθηκε στα πέναλτι. Σήμερα κλείνει ο κύκλος για τη φάση των «16» και πάμε να δούμε τι έχουμε αλιεύσει από το σημερινό κουπόνι.

Μαρόκο – Ισπανία, 17.00

Το Μαρόκο έκανε την μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε ως πρώτο από τον Στ’ όμιλο. Η ομάδα της Αφρικής με εντυπωσιακή παρουσία, επικράτησε του Βελγίου και του Καναδά, ενώ απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Κροατία. Συμπαγής ομάδα αμυντικά, με ορθή τακτική προσέγγιση, εξαιρετικές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις αλλά κι υποδειγματική ανάπτυξη στην κόντρα, δέχτηκε μόλις ένα γκολ στον όμιλο το οποίο δεν του στοίχισε.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την φιλόδοξη Ισπανία η οποία θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Κλασική προσέγγιση από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε με υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας, εξαντλητικό passing game και παραγωγή ευκαιριών με γνώμονα την εκτέλεση εντός στόχου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Με αυτό το στυλ παιχνιδιού διέλυσε την Κόστα Ρίκα, ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Γερμανία, ενώ ηττήθηκε με 2-1 από την Ιαπωνία διαλέγοντας κατά την ταπεινή μας άποψη αντίπαλο και δρόμο.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με το Μαρόκο να δίνει την μπάλα στην Ισπανία και να προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και τις στατικές φάσεις. Θα έχουν το μαχαίρι στα δόντια οι Αφρικανοί και οι Ισπανοί αν δεν βρουν το εύκολο γκολ νωρίς θα μπλέξουν άσχημα στην αναμέτρηση. Θέλουμε να συνεχιστεί το ωραίο ταξίδι του Μαρόκο και συνεχίσει να εκπλήσσει φτάνοντας όσο πιο μακριά γίνεται. Παράλληλα, το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα και τιμωρεί όσους το προσβάλλουν. Πάμε με την πρόκριση του Μαρόκο στο υψηλό 4.33 κι ας εκτεθούμε…

Πρόταση:

Να προκριθεί το Μαρόκο Απόδοση: 4.33 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα