fbpx

Ασιατικό 2.62

Ασιατικό 2.62

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Αγγλία και Γαλλία συνθέτουν ακόμα ένα ζευγάρι προημιτελικών. Αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο να δούμε μια τιτανομαχία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σήμερα μπαίνουν στη μάχη οι ομάδες από τη ζώνη της Ασίας και μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν κόντρα σε Βραζιλία και Κροατία. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ιαπωνία – Κροατία, 17.00

Οι Ιάπωνες έκαναν την μεγάλη έκπληξη στον Ε’ όμιλο και τερμάτισαν στην πρώτη θέση μπροστά από Γερμανία και Ισπανία. Μάλιστα επικράτησαν των σπουδαίων αντιπάλων τους κάνοντας ανατροπή. Η Ιαπωνία είναι πειθαρχημένο σύνολο, κυνηγά κάθε φάση και δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Από την άλλη, η Κροατία διαθέτει έμπειρο σύνολο με ποδοσφαιριστές που ξεχειλίζουν από ποιότητα. Είναι δεδομένο ότι οι Κροάτες θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το ρυθμό και να χτυπήσουν οποιοδήποτε λάθος των Ιαπώνων. Φαβορί βάση αποδόσεων είναι οι Κροάτες, ωστόσο εκτιμούμε ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο. Οι Ιάπωνες σκόραραν και μάλιστα δυο φορές κόντρα σε Ισπανία και Γερμανία. Μπορούν να το κάνουν και σήμερα χτυπώντας τα αργά πόδια των Κροατών. Πρώτη μας σκέψη λοιπόν το G/G σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Από εκεί και πέρα έχουμε αποφασίσει να ρισκάρουμε με την πρόκριση της Ιαπωνίας. Μπορεί η Κροατία να έδειξε σφιχτή αμυντικά στον όμιλο, ωστόσο πρόκειται για ομάδα που υστερεί σε ταχύτητα κυρίως αμυντικά. Οι Ιάπωνες γνωρίζουν τα πλεονεκτήματά τους και θα χτυπήσουν σε αυτά. Ταχύτητα και φυσική κατάσταση εναντίον ποιότητας λοιπόν κι επιλέγουμε τα πρώτα στοιχεία καθώς το ματς μπορεί να πάει μακριά πέραν του 90λεπτου. Στο 2.62 ασφαλώς κι έχει αξία αυτό το ενδεχόμενο.

Προτάσεις:

Να προκριθεί η Ιαπωνία Απόδοση: 2.62 bet365

Goal Goal Απόδοση: 1.95 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα