fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/11): Ρίσκο στο 4.00, λογική στο 2.05

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/11):  Ρίσκο στο 4.00, λογική στο 2.05

Καλημέρα σε όλους! Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ έχει αρχίσει κι όλοι περιμένουμε με αγωνία την σέντρα του το απόγευμα της Κυριακής. Συνεχίζουμε με τις αναλύσεις μας και σήμερα θα καταπιαστούμε με τον τέταρτο όμιλο.

Δ’ Όμιλος

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία ξεκινά την προσπάθεια για να υπερασπιστεί το στέμμα της από τον τέταρτο όμιλο, εκεί όπου θα βρει αντιμέτωπες τις Δανία, Τυνησία και Αυστραλία. Οι «τρικολόρ» διαθέτουν εξαιρετικό ρόστερ και θα προσπαθήσουν να κάνουν το back to back και να σπάσουν την κατάρα των προηγούμενων κατόχων του τροπαίου που στο δεν κατάφεραν να περάσουν από τον όμιλο. Παρά το εξαιρετικό ρόστερ, η ομάδα του Ντεσάν δεν μας έπεισε ούτε στα προκριματικά ούτε στο πρόσφατο Nations League, σε αντίθεση με τους Δανούς οι οποίοι μας έχουν εντυπωσιάσει με τη συνεχή πρόοδό τους.

Οι «Βίκινγκς» έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα με αρχές, ρόλους, αστείρευτες δυνάμεις και διαθέτουν επιθετική γραμμή που σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια. Στο ρόστερ τους ξεχωρίζουν οι Σμάιχελ, Κίερ, Μέλε, Ντιλένει, Ντόλμπεργκ και Έρικσεν. Το ματς τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα τους Γάλλους θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση στον όμιλο. Με βάση τα όσα έχουμε από την Δανία μπορεί να κάνει την έκπληξη και να στείλει τους «τρικολόρ» στη δεύτερη θέση. Στο 4.00 βρίσκουμε αυτό το ενδεχόμενο κι αναμφίβολα αξίζει το ρίσκο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, εκτιμούμε ότι η Αυστραλία θα είναι η τελευταία ομάδα του ομίλου. Τα «καγκουρό» δε διαθέτουν την ομάδα του παρελθόντος ενώ στερούνται ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αναλύοντας τα ρόστερ των ομάδων του τουρνουά, ενδεχομένως οι Αυστραλοί να είναι μια από τις χειρότερες ομάδες αν όχι η χειρότερη. Εκτιμούμε ότι η Τυνησία μπορεί να την προσπεράσει και να τερματίσει τουλάχιστον στην τρίτη θέση.

Νικητής ομίλου: Δανία                      Απόδοση: 4.00                       stoiximan

4η Θέση: Αυστραλία                         Απόδοση: 2.05                       stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα