fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (12/11): Τοπ φόρμα στο 6.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (12/11): Τοπ φόρμα στο 6.00

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Ντόρτμουντ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα από την ψυχωμένη Γκλάντμπαχ με 4-2. Στην έτερη μας επιλογή, ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στην Μπασκόνια και επικράτησε με 98-83 έχοντας τον Μπέικον για πρώτο σκόρερ με 16 πόντους. Το 2.75 επιβεβαιώθηκε και προχωράμε παρακάτω στο τελευταίο δυνατό στοιχηματικό κουπόνι πριν το Μουντιάλ. 

Νιουκάστλ – Τσέλσι, 19.30

Οι «καρακάξες» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και βρίσκονται δίκαια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Έντι Χάουι κάνει εξαιρετική δουλειά στην Νιουκάστλ, η οποία μετρά 10 σερί παιχνίδια αήττητη ενώ στην έδρα της μετρά τρεις σερί νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι παρότι με τον Πότερ είχε βρει έναν ρυθμό, στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει το βηματισμό της. Το μομέντουμ τη δεδομένη στιγμή δείχνει Νιουκάστλ και θα την εμπιστευτούμε σε αποδόσεις πέριξ του 2.40. Από εκεί και πέρα, θα ρισκάρουμε με τον σούπερ φορμαρισμένο Μιγκέλ Αλμιρόν, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Νιουκάστλ με οχτώ τέρματα, ενώ έχει πετύχει εφτά γκολ στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Στο 6.00 ασφαλώς κι είναι λάθος απόδοση και θα τον επιλέξουμε. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.39 stoiximan

    Να σκοράρει ο Αλμιρόν Απόδοση: 6.00 bet365

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη, 16.30

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά μετρώντας δυο συνεχόμενες νίκες αποδίδοντας παράλληλα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κόντρα στην ασταθή, μακριά από την έδρα της, Στουτγάρδη θέλει να κάνει το τρία στα τρία και να πάει στη διακοπή με μια άνεση στη βαθμολογία. Εκτιμούμε ότι η Λεβερκούζεν έχει την ποιότητα και τη φόρμα να επικρατήσει μιας ομάδας με σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Άσος. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 1.75 stoiximan

Νάπολι – Ουντινέζε, 16.00

Η Νάπολι πετά από νίκη σε νίκη, οδηγεί την κούρσα της Serie A και κατά την εκτίμηση μας είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Σπαλέτι δεν θέλει η ομάδα του πριν τη διακοπή να χάσει βαθμούς και είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε εντυπωσίαζε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε κάμψη. Βολεύεται μακριά από την έδρας της κι εκτιμούμε ότι ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Ο άσος είναι μικρός στο 1.50, ανεβαίνει αισθητά στο 2.87 όταν συνδυαστεί με το G/G.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 2.87 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα