fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (9/11): Ξεσπά στο 2.90

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (9/11): Ξεσπά στο 2.90

Καλημέρα σε όλους! Η «Μπάρσα» τα χρειάστηκε στην Παμπλόνα. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα. Στην επανάληψη, οι Καταλανοί γύρισαν το ματς και επικράτησαν με 2-1 επιβεβαιώνοντας το G/G & over 2.5 στο 2.40. Στα υπόλοιπα, η Λαμία έμεινε νωρίς με 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Μπεχαράνο και δε διεκδίκησε κάτι από το ματς, ενώ η Βόλφσμπουργκ κέρδισε τη Ντόρτμουντ με 2-0 μένοντας στο under η αναμέτρηση. Προχωράμε στα σημερινά και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι.

ΑΕΚ – ΟΦΗ, 20.00

Η ΑΕΚ μετά την γκέλα της στην Τρίπολη θέλει να επιστρέψει στις νίκες ενόψει και του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στην Τρίπολη και το πλήρωσε. Από την άλλη, ο ΟΦΗ είσαι σε πολύ κακή κατάσταση, κυρίως αμυντικά ωστόσο επιθετικά δημιουργεί και μπορεί να γίνει απειλητικός. Περιμένουμε ξέσπασμα από την ΑΕΚ κι ευρεία νίκη. Το 1.25 στον άσο δεν μας λέει απολύτως τίποτα και θα το συνδυάσουμε με το G/G εκτινάσσοντας την απόδοση στο 2.90.

Πρόταση: 1 & Goal Goal                                Απόδοση: 2.90                       stoiximan

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, 17.00

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη τους γκέλα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα κληθεί κόντρα στον Παναιτωλικό να παίξει χωρίς τους Παλάσιος κι Αϊτόρ και περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο και να βάλει δύσκολα στην άμυνα του τριφυλλιού. Συντηρητικά θα το πάει ο Γιοβάνοβιτς, έχει τον τρόπο να πάρει το παιχνίδι έστω και με οριακό τρόπο. Το διπλό συνδυαστικά με το under 3.5 διπλασιάζει.

Πρόταση: 2 & under 3.5                    Απόδοση: 1.98                       stoiximan

Λέτσε – Αταλάντα, 19.30

Η Αταλάντα μετά την ήττα της εντός έδρας από τη φοβερή και τρομερή Νάπολι έμεινε μακριά από την κορυφή. Η «Ντέα» φέτος, όπως και πέρσι συνηθίζει να αγωνίζεται καλύτερα μακριά από την έδρα της από ότι εντός. Διαθέτει σαφώς καλύτερη ομάδα από την Λέτσε, η οποία διαθέτει μεν μαχητικό πνεύμα ωστόσο δεν σκοράρει επιθετικά. Θα πάμε το διπλό σε μια ικανοποιητική απόδοση.

Πρόταση: 2                                         Απόδοση: 1.82                       novibet          

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα