fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (06/11): Στο ντέρμπι με 4.05

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (06/11): Στο ντέρμπι με 4.05

Καλημέρα σε όλους! Η Σίτι αν και τα βρήκε σκούρα, κατάφερε στο τέλος με πέναλτι του Χάαλαντ να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ και να επιβεβαιώσει τον άσο συνδυαστικά με το G/G. Στα υπόλοιπα, Αταλάντα και Νάπολι πλήρωσαν από ημίχρονο το G/G & over 2.5, ενώ ο ΟΦΗ έδειξε ότι δεν έχει γιατρειά καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ιωνικό. Προχωράμε στα σημερινά με το ντέρμπι της Λεωφόρου να ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι. 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, 19.30

Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Ολυμπιακό θέλοντας να κάνει το 11 στα 11 και να αφήσει τον βασικό του αντίπαλο στο -13 από την κορυφή. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δυο προκλήσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου. Οι «πράσινοι» με την απουσία του Αϊτόρ είναι υποχρεωμένοι να βρουν λύσεις εκ των έσω για να καλύψουν την απουσία του Ισπανού στο σκοράρισμα. Σπόραρ και Παλάσιος αναμένεται να πάρουν αυτόν τον ρόλο δίνοντας στο «τριφύλλι» τις έξτρα λύσεις στο γκολ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόδοση για να σκοράρουν πρώτοι όσον αφορά τον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ ή ο Παλάσιος. Δεν μας ενδιαφέρει αν βάλουν το πρώτο γκολ στο παιχνίδι αλλά να πετύχουν το πρώτο γκολ για την ομάδα τους. Στο 4.05 αποκτά τεράστια αξία παίζοντας μια διπλή επιλογή. 

Πρόταση: Να σκοράρουν το πρώτο γκολ Παναθηναϊκού – Σπόραρ ή Παλάσιος

Απόδοση: 4.05 stoiximan

Ρόμα – Λάτσιο, 19.00

Μεγάλο ντέρμπι στην Ρώμη ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Είναι γνωστή η τεράστια αντιπαλότητα αυτών των δυο ομάδων οι οποίες φέτος αναμένεται να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα. Περιμένουμε μια δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε δυο σκληρές ομάδες η οποία θα έχει ένταση, πάθος, νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα. Πρώτη μας σκέψη είναι να κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες. Το line βρίσκεται στο 6.5 κι εκτιμούμε ότι μπορεί να ξεπεραστεί σχετικά εύκολα. Άλλωστε συμβαίνει τις περισσότερες φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με επαλήθευση άνω του 85%. 

Πρόταση: over 6.5 κάρτες Απόδοση: 2.00 stoiximan

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας, 16.00

Μίνι ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας. Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκονται τα «Σφυριά» και θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά πετυχαίνοντας ακόμα μια νίκη εντός έδρας. Η Γουέστ Χαμ μετρά έξι σερί νίκες στην έδρα της ανεξαρτήτου διοργάνωσης, σε αντίθεση με την Παλάς που μακριά από το Σέλχαστ Παρκ χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Εκτιμούμε ότι το ματς είναι στα μέτρα των γηπεδούχων κι άσος τιμάται κοντά στο διπλασιασμό. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 1.91 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα