fbpx

Euroleague: Ζαλγκίρις και χάντικαπ Ολυμπιακού με Βαλένθια για ταμείο

Euroleague: Ζαλγκίρις και χάντικαπ Ολυμπιακού με Βαλένθια για ταμείο

Απρόσμενα η Ζαλγκίρις έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη Euroleague. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή.

Φέτος έχει ένα περιορισμένο μπάτζετ και στόχος είναι απλά οι καλές εμφανίσεις ειδικά στην έδρα της που παιζει με 15.000 κόσμο! Και ήδη έκανε το μπαμ με την Μπαρτσελόνα και την Βίρτους Μπολόνια(από -2). Ψηλή ομάδα και παίζει και με 4 φόργουορντ .Εχασε στο πόντο στην Μακάμπι και πάλεψε στον Ολυμπιακό.

Ελκυστικό το 1.65 της νίκης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Χάντικαπ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα καθώς είναι ίδια ομάδα με πέρσι που έκανε ένα νέο ξεκίνημα σαν αθλητική και σύγχρονη ομάδα με την κορυφαία άμυνα και έδρα στην διοργάνωση με τον κόσμο του. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον κορμό του και έχει εξαιρετικη χημεία και είναι πιο έτοιμος από τις άλλες ομάδες .Ισχυρή φροντ λάιν αλλά τον υπολογίζουν φέτος μην ξεχνάμε. Εξαιρετική αρχή έχοντας κερδίσει εκτός έδρας τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Δείχνει κούραση και έχασε δίκαια από την Μονακό εντός καθώς από 41-33 βρέθηκε και στο -12 και δεν απείλησε ουσιαστικά.

YouTube video

Περίεργη πολύ η Βαλένθια που γύρισε στην Ευρωλίγκα από το ..παράθυρο καθώς πήρε wild card με την αποχώρηση των ρώσικων ομάδων. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που πρόπερσι πάλεψε εδώ για τα πλέι οφς. Απλά με την εμπειρία της θα κάνει κάποιες ζημιές,αλλά έχει μέτριο ρόστερ και χαμηλό σχετικά μπάτζετ. Αν και έκανε κακή αρχή παντού με σοκ μέσα με Μπασκόνια και Βιλερμπάν από +12,έκανε το μπαμ στην πρωταθλητρια Εφές με 16τρ(!)και έχασε δύσκολα στη Φενέρ. Και βρήκε μισή την Άλμπα την περασμένη εβδομάδα εντός και έκανε περίπατο με 87-73.Στη λίγκα της ήττα 80-92 με Μπαρτσελόνα εντός. Εκτός ο Χέρμανσον (πλέι μέικερ), Χιμένεθ (περιφερειακός), Ριβέρο(σέντερ, 14π, 7ρ,), Γουέμπ (φόργουορντ, 3π, 4ρ,).

Ποντάρουμε στο χάντικαπ του Ολυμπιακού στο -9,5 στο 1.95.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα