fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (31/10): «Εξάποντο» στο 2.15

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (31/10): «Εξάποντο» στο 2.15

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Στις χθεσινές μας επιλογές κάναμε παιχνίδι με τρεις γηπεδούχους. ΑΕΚ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ουνιόν Βερολίνου επικράτησαν και δυστυχώς μας έλειψε ένα γκολ του ΠΑΟΚ για να κάνουμε ένα σούπερ ταμείο. Στο μακροχρόνιο που δόθηκε την Τετάρτη στο 15.00, πλέον η απόδοση του Παγιόλα για πρώτος σε κλεψίματα της ομάδας του έπεσε στο 2.70 κι έχουμε ήδη πληρωθεί ένα πολύ δυνατό στοίχημα. Πάμε στα φρέσκα, να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι. 

Μόντσα – Μπολόνια, 21.45

Ματς «εξάποντου» χαρακτήρα για την Serie A. Η Μόντσα υποδέχεται την Μπολόνια και θέλει τη νίκη που θα την βοηθήσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά από ένα σερί νικών αγνοεί τη νίκη για δυο αγωνιστικές γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα Έμπολι και Μίλαν. Πλέον επιστρέφει στην έδρα της κι αντιμετωπίζει την ισόβαθμή της Μπολόνια. Η Μόντσα ξεπέρασε το διάστημα προσαρμογής και πλέον λογίζεται ως ομάδα πρώτης κατηγορίας. Έχει δυνατό ρόστερ κι οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε παιχνίδια όπως το αποψινό. Από την άλλη, η Μπολόνια αγνοεί τη νίκη μακριά από το Νταλ’ Άρα, εμφανίζοντας χτυπητές αδυναμίες και σημαντικά ζητήματα στην άμυνα. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού καθώς εκτιμούμε ότι η Μόντσα έχει στοχεύσει την εν λόγω αναμέτρηση. Άσος. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.15 stoiximan

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, 18.00

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ψάχνει εναγωνίως το δεύτερο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ίδια εικόνα και στους Αρκάδες, οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά παρότι έχουν βλέψεις για την πρώτη εξάδα. Αμφότερες είναι ομάδες που παράγουν ποδόσφαιρο και σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια, ενώ αμυντικά δεν έχουν και την καλύτερη συμπεριφορά. Στα μάτια μας είναι ένα παιχνίδι που ξεκινά από το 1-1 και το G/G βρίσκεται χωρίς κανέναν λόγο σε αποδόσεις διπλασιασμού. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.00 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα