fbpx

Μίντιλαντ – Οντένσε με G/G και Over σε value

Μίντιλαντ – Οντένσε με G/G και Over σε value

Η Μίντιλαντ εμφανίστηκε ανταγωνιστική απέναντι στη Λάτσιο αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 2-1 και έτσι βρέθηκε ουραγός στον όμιλό της, ισόβαθμη με την 3η Φέγενορντ. Την ερχόμενη εβδομάδα παίζει εντός με τη Στουρμ Γκρατς. Στο πρωτάθλημα απέσπασε 1-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης και παρέμεινε αήττητη για έκτο ματς. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Όλιβερ Σόρενσεν. Γνωστός απών ο φορ Ζούνιορ Μπρουμάδο.

YouTube video

Επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 6 ματς μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της ουραγού Λίνγκμπι με 3-1. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της. Κυριάρχησε για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια έριξε ρυθμούς. Δεν έχει καλή προϊστορία μέσα στην έδρα της Μίντιλαντ, ενώ έχουν σημειώσει 4 συνεχόμενα over 2,5.

https://youtube.com/watch?v=QdttSaniNi4

Τιμωρημένος ο αποβληθείς βασικός μέσος Αρμίν Γκίγκοβιτς. Εκτός παραμένει ο βασικός επιθετικός και τοπ σκόρερ της ομάδας, Μπασκίμ Καντρί.

Πολύ ανταγωνιστική είναι σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια η Μίντιλαντ, τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη. Έχει και μπροστά της ευρωπαϊκό τελικό. Σε μεγάλη αξία το goal/goal & over 2,5 στο 2.07.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα