fbpx

Euroleague: Μεγάλο value για την Φενέρ κόντρα σε Εφές

Euroleague: Μεγάλο value για την Φενέρ κόντρα σε Εφές

Όπως και πέρυσι, η Εφές έχει κάνει κακό ξεκίνημα, αν και είναι και φαβορί για να κάνει το three peat.

YouTube video

Η τουρκική ομάδα έχει πια και κόσμο και ποντάρει βασικά στην τρομερή της χημεία για τον τίτλο παλι. Ενισχυμένη και καυτή περιφέρεια αλλά πλέον έχει και το ειδικό βάρος και απέκτησε βάθος και στην φροντ λάιν. Πάντα αργεί να φορμαριστεί. Εκτός ο Λάρκιν. Υπέστη ήττα σοκ με 91-92 καθώς δέχθηκε 16τρ από την ελλιπή Βαλένθια εντός, αγκομάχησε εντός με την μισή Άλμπα από -6 στο 32, ενώ ηττήθηκε και στη λίγκα της από τη Μπούρσπασπορ.

Νέα εποχή στην Φενέρ που ψάχνει την φιλοσοφία της από την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εδώ και καιρό και έχοντας μειώσει και το μπάτζετ της αλλά παραμένει μια σοβαρή ομάδα με 15εκ προϋπολογισμό .

YouTube video

Και αν και δεν τρομάζει δεν πάυει να είναι μια καλή και έμπειρη και με κόσμο ομάδα που είναι πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφς. Φέτος με Ιτούδη στο πάγκο και Καλάθη στο πόιντ,είναι μια γεμάτη ομάδα αλλά με πολλούς ρολίστες και θέλει χρόνο. Εντυπωσιακή αρχή όμως και αήττητη. Αγχώθηκε όμως με την Βαλέθια εντός που έχανε με 34-43ημ!

Και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες αλλά η Φενέρ δείχνει πιο καλά από την πρωταθλήτρια που έχει συνεχόμενες κακές εμφανίσεις χωρίς λόγο. Tο «2» στο 2.58 της Φενέρ έχει value.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα