fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/10): Δωράκι στο 15.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/10):  Δωράκι στο 15.00

Καλημέρα σε όλους! Από τις χθεσινές μας επιλογές μια ασίστ του Φιρμίνιο μας έλειψε για να πάμε ένα σούπερ ταμείο. Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 του Άγιαξ κι είδε τον Ουρουγουανό Νούνιεζ να σκοράρει σε ακόμα ένα παιχνίδι. Στην άλλη μας επιλογή, το G/G & over 2.5 στο ματς της Ατλέτικο κόντρα στην Λεβερκούζεν επιβεβαιώθηκε εύκολα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Βραδιά Europa League η αποψινή αλλά και Euroleague και ξεχωρίσαμε ένα σούπερ μακροχρόνιο στοίχημα από το μπασκετικό κουπόνι και θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό εξηγώντας τους λόγους της επιλογής μας.

Βίρτους Μπολόνια – Αλεσάντρο Παγιόλα

Φέτος συμμετέχει στην Ευρωλίγκα η ιστορική Βίρτους Μπολόνια. Γνωστή «μπασκετομάνα» η Ιταλική πόλη, είδε το καμάρι της να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αναλύοντας τα δεδομένα και το ρόστερ της πέσαμε σε ένα στοιχηματικό λάθος το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε δώρο αν πονταριστεί έγκαιρα. Ο λόγος γίνεται για τον Ιταλό γκαρντ Αλέσαντρο Παγιόλα. Στην ειδική κατηγορία για τα περισσότερα κλεψίματα της σεζόν για την Βίρτους Μπολόνια, ο Παγιόλα προσφέρεται στο υψηλότατο 15.00. Γιατί όμως μια τέτοια επιλογή αποτελεί δώρο;

Ο Παγιόλα βρίσκεται ήδη στο +3 από τον δεύτερο Μίκι με οχτώ κλεψίματα έναντι πέντε του Αμερικανού φόργουορντ. Ο Παγιόλα αγωνίζεται περίπου 20 λεπτά κι έχει ειδικό ρόλο από τον Σκαριάλο του αμυντικού εξολοθρευτή. Παράλληλα, ο Μίκι μοιράζεται την ίδια θέση με τον Σενγκέλια με αποτέλεσμα ο χρόνος του να μειώνεται όταν ο Γεωργιανός σταρ θα βρει το ρυθμό του. Ο Παγιόλα έχει δυο κλεψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι κι αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς να είστε βέβαιοι ότι στο 15.00 που βρίσκεται σήμερα θα γκρεμιστεί και θα παίζεται σε αποδόσεις φαβορί. Με λίγα λόγια αγοράζουμε ψηλά και πουλάμε όταν πέσει η τιμή.

Πρόταση: Περισσότερα κλεψίματα Βίρτους Μπολόνια – Αλεσάντρο Παγιόλα

                        Απόδοση: 15.00                                 novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα