fbpx

Champions League: Άγιαξ – Λίβερπουλ, πληρώνουν τα… γκολ!

Champions League: Άγιαξ – Λίβερπουλ, πληρώνουν τα… γκολ!

Ο Αγιαξ έψαχνε άτυπη ρεβάνς στην έδρα της Νάπολι για το βαρύ 1-6 στην Ολλανδία, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να… φύγει με 10 γκολ στην πλάτη, στα δύο ματς με την ιταλική ομάδα. Πλέον ψάχνει την υπέρβαση, καθώς για να προκριθεί (ως 2ος) χρειάζεται δύο νίκες, ισάριθμες ήττες της Λίβερπουλ, της οποίας πρέπει να επικρατήσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

YouTube video

Δεν έχει «Χ» στα τελευταία 15 εντός στην Ευρώπη (8-0-7), έχασε τρία σερί από αγγλικές ομάδες εντός, στο 5-2-6 εντός με «Άγγλους». Το Σάββατο έκανε… προπόνηση στην έδρα της Βάλβαϊκ (1-4) για το πρωτάθλημα, σταθερά στην κορυφή εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τις γκέλες Αϊντχόφεν και Φέγενορντ.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ρέιντζερς, απάντησε δίχως …οίκτο, με τον Σαλάχ, μεταξύ άλλων, να σημειώσει το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας βαθμός τώρα αρκεί για να «κλειδώσει» την πρόκριση, θέλει τη νίκη για να παίξει την πρωτιά με τη Νάπολι στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

https://www.youtube.com/watch?v=WnU0jGIBW4g

Με πρόσφατο 12-1-4 εκτός έδρας στον θεσμό, εκπληκτική η παράδοση με ολλανδικές ομάδες (11-5-1 συνολικά και 4-3-1 εκτός, έχασε μόνο το 1966, στο 1ο ματς!). Το Σάββατο έδειξε το γνώριμο, κακό, πρόσωπο στην Πρέμιερ Λιγκ, έχασε 1-0 στο Νότιγχαμ συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις φέτος ιδίως εκτός έδρας.

Η φετινή ομάδα του Αγιαξ δεν φαίνεται πως είναι το ίδιο απειλητική, επομένως δύσκολα θα προβληματίσει, την… κυκλοθυμική βέβαια, Λίβερπουλ που φέτος παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Οι “κοκκινοι” παραδοσιακά “περνάνε” απο την Ολλανδία και το διπλό στο 1.98 έχει τύχη, πέραν βέβαια του λογικού συνδυασμού γκολ/γκολ με over που προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή (1.75).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα