fbpx

Τι είναι το Bet Builder: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Τι είναι το Bet Builder: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Το Bet builder πρωταγωνιστεί στις στοιχηματικές ημέρες μας. Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχηματικό προϊόν, το οποίο καθιερώνεται με ταχείς ρυθμούς. Όπως το cash out και το live streaming, που πριν μία δεκαετία, είτε δεν υπήρχαν, είτε θεωρούνταν πολυτέλεια.

Αμφότερα είναι δεδομένα στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και εξελίσσονται, όπως για παράδειγμα το cash out, που υπάρχει σε τρεις εκδοχές (ολικό, μερικό και αυτόματο). Έτσι και το bet builder λοιπόν. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν περίπου δύο χρόνια δειλά-δειλά και πλέον φιγουράρει ως μία κορυφαία υπηρεσία σε αξιόπιστες, νόμιμες και πρωτοποριακές πλατφόρμες.

Τι είναι το bet builder

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά αλλά πάντα όταν κάτι αποτυπώνεται με λίγες λέξεις μένει πιο εύκολα στο μυαλό μας. Το bet builder λοιπόν είναι η δυνατότητα που έχει ο παίκτης να βάλει σε ένα δελτίο γεγονότα (ο αριθμός ποικίλει από ματς σε ματς και από εταιρία σε εταιρία) από τον ίδιο αγώνα. Αυτό μπορεί να είναι τελικό αποτέλεσμα, μαζί με κάρτες, γκολ από κάποιον παίκτη, ή όποια άλλη αγορά υπάρχει στο παιχνίδι που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας που έχετε λογαριασμό και προσφέρει bet builder. Με το που συμπληρώσετε τις αγορές αυτόματα προκύπτει και η συνολική απόδοση.

Βet builder αποδόσεις 

Όπως προαναφέραμε με ένα παράδειγμα γίνονται όλα πιο «ζωντανά» και πιο κατανοητά. Επιλέγουμε λοιπόν τα εξής τέσσερα γεγονότα:

  • Να κερδίσει η Μονακό
  • Να έχουμε over 2.5 γκολ στο ματς 
  • Να σκοράρει το πρώτο γκολ η Μονακό
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Τα πλεονεκτήματα

  • Παίζετε αρκετά γεγονότα από το ίδιο ματς και αν είστε διαβασμένος και σωστά τοποθετημένος μπορείτε να «χτυπήσετε» μεγάλες αποδόσεις.
  • Ποντάρετε μαζί σε ενδεχόμενα που αλλιώς θα έπρεπε να τα παίξετε ξεχωριστά το καθένα σε ένα δελτίο.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα για cash out στο ίδιο ματς με πολλαπλά γεγονότα, άρα και μεγαλύτερες επιστροφές. 
  • Είναι ίσως ο πιο έξυπνος συνδυασμός σωστής μελέτης σε έναν αγώνα με «funbet», αφού η απόδοση που σας δίνεται, ιδιαίτερα από τέσσερα ενδεχόμενα και πάνω, είναι πολύ μεγάλη. 

Τα μειονεκτήματα

  • Αφήνετε το μονό αποδεκτό που είναι ότι πιο επαγγελματικό και σωστό υπάρχει στο στοίχημα. Κακά τα ψέματα, όταν ζητάμε να επιβεβαιωθούν περισσότερα από ένα γεγονότα, είτε στο ίδιο ματς, είτε σε περισσότερα από ένα, τότε οι πιθανότητες να κερδίσουμε μειώνονται.
  • Ανεβαίνει δραματικά η γκανιότα. Όπως είδαμε και στο παράδειγμα αν πολλαπλασιάσετε την κάθε μία απόδοση ξεχωριστά, το γινόμενο σε σχέση με αυτό που σας δίνει το bet builder είναι διπλάσιο.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα