fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/10): Έδρα για 3.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/10): Έδρα για 3.40

Καλημέρα σε όλους! Δυο γηπεδούχους διαλέξαμε από το χθεσινό κουπόνι αλλά και οι δυο έμειναν στην ισοπαλία. Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι. Περιμέναμε ανάκαμψη των Κρητικών ωστόσο κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στον τερματοφύλακα του. Στην αναμέτρηση της Γαλικίας, η Θέλτα σκόνταψε κόντρα στην Χετάφε και παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη. Βραδιά Champions League απόψε και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι. 

Σέλτικ – Σαχτάρ, 22.00 

Στην Γλασκόβη, η παραδοσιακά δυνατή εντός έδρας Σέλτικ υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μπουν στο κόλπο της διεκδίκησης της τρίτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στο Europa League. Η Σαχτάρ παρότι αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα στέκεται με αξιοπρέπεια. Η Σέλτικ θα μπει με φόρα στο ματς και θα επιτεθεί από την αρχή. Από την άλλη, η Σαχτάρ θα παίξει στην κόντρα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στους κενούς χώρους. Βλέπουμε άσο, ωστόσο το 1.80 δεν μας καλύπτει καθόλου. Παρατηρώντας την συμπεριφορά των γηπεδούχων διαπιστώσαμε  ότι δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία ειδικότερα στις αναμετρήσεις για το Champions League. Ο συνδυασμός του άσου με το G/G εκτινάσσει την απόδοση στο υψηλό 3.40 και θα το επιλέξουμε. 

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 3.40 bet365

Μπενφίκα – Γιουβέντους, 22.00

Στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας η Γιουβέντους παίζει την τελευταία της ζαριά για την πρόκριση στους «16» του Champions League. Η «Γηραιά Κυρία» με τους τρεις βαθμούς κυνηγά Παρί και Μπενφίκα και έχει υποχρέωση νίκης στο ματς. Στον αντίποδα, οι «αετοί» παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μοιάζει δύσκολο έως απίθανο να μην σκοράρει η Μπενφίκα απέναντι στην άμυνα της «Γιούβε». Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μας ξεκινά από το 1-1. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε ένα γκολ για να πληρωθούμε το 2.20 στο G/G & over 2.5. 

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.20 bet365

Σάλτσμπουργκ – Τσέλσι, 19.45

Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα εκπληκτικό αήττητο σερί εντός έδρας 36 αγώνων. Είναι προφανές ότι οι «Ταύροι» χάνουν δύσκολα στην έδρας τους και θα δοκιμαστούν κόντρα στην αήττητη υπό τις οδηγίες του Πότερ, Τσέλσι. Περιμένουμε μια δυνατή αναμέτρηση, καθώς η Σάλτσμπουργκ με νίκη προσπερνά την Τσέλσι, ενώ οι Λονδρέζοι με δική τους επικράτηση εξασφαλίζουν οριστικά την πρώτη θέση του ομίλου. Ομάδες που σκοράρουν με ευχέρεια μπορούν να μας χαρίσουν ένα υψηλό G/G στο 1.85. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.85 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα