fbpx

Premier League: Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ, με ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα στο 4.05

Premier League: Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ, με ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα στο 4.05

Η Γουέστ Χαμ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αναστατώσει την Λίβερπουλ, γλίτωσε απο δοκάρι, είχε πάντως ευκαιρία να απαντήσει αλλά έχασε πέναλτι. Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και συνολικά πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σταδια βρίσκει ρυθμό παρότι δεν έχει πιάσει ακόμα τα περυσινά επίπεδα απόδοσης.

YouTube video

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει βελτιωθεί τελευταία στα εντός έδρας παιχνίδια, με τον Σκαμάκα και τον Μπόουεν να σκοράρουν αμφότεροι στα προηγούμενα δύο. Ακολουθεί η Σίλκεμποργκ εντός στην Ευρώπη ενώ μετά κοντράρεται με την Γιουνάιτεντ και αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Μπόρνμουθ δέχτηκε νωρίς γκολ (9’) απο τη Σαουθάμπτον και παρότι ισορρόπησε στη συνέχεια δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Πρώτη ήττα μετά αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πλέον μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές χάνοντας έτσι την ευκαιρία να χτίσει διαφορά απο την ουρά.

YouTube video

Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ έχει πετύχει μόλις δέκα γκολ στο πρωτάθλημα και μόνο μία φορά σκόραρε πάνω από δύο τέρματα. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από τους μεγάλους, ενώ σε δύο από τα τρία τελευταία ταξίδια της σκόραραν οι Μπίλινγκ και Σολάνκε.

Η πιο ποιοτική Γουεστ Χαμ έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά το 1.55 δεν αποδίδει δικαιοσύνη καθώς η Μπορνμουθ θα… ταμπουρωθεί και μπορεί να ρίξει το τέμπο του ματς. Περιμένοντας αντίσταση απο τους φιλοξενούμενους, ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο 1 τελικό στο 4.05!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα