fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/10): Η αλλαγή φέρνει το 2.37

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/10): Η αλλαγή φέρνει το 2.37

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Η Φούλαμ μας πλήρωσε κόντρα στην Λιντς το τεράστιο 3.60. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έκανε το εννιά στα εννιά απέναντι στον Άρη σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει τέρματα, ενώ οι «πράσινοι» πληγώθηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ. Η Ουνιόν Βερολίνου γνώρισε την ήττα από την Μπόχουμ, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή. Πάμε στα σημερινά με δυο δυνατές επιλογές.

ΟΦΗ – Λαμία, 20.00

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα έχοντας παρουσιάσει πολλά κενά στην αμυντική συνοχή, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι δεν είναι στο ίδιο περσινό επίπεδο. Η άσχημη εικόνα έφερε αλλαγές στο στρατόπεδο των Κρητικών, με τον Νίκο Νόπλια να αποτελεί παρελθόν και να αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πέδρο Καραβέλα. Συνήθως τέτοιες παρεμβάσεις λειτουργούν ευεργετικά στα πρώτα παιχνίδια δίνοντας άλλη ψυχολογία. Εκτιμούμε ότι ο ΟΦΗ θα τα δώσει όλα για το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εκείνον η οποία δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στην υψηλή απόδοση του 2.37.

Πρόταση: 1                                         Απόδοση: 2.37                                   stoiximan

Θέλτα – Χετάφε, 22.00

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση. Η Θέλτα μετρά τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ η Χετάφε είναι τέσσερα παιχνίδια μακριά από το τρίποντο έχοντας παρουσιάσει μάλιστα σημαντικά αμυντικά κενά. Στο Μπαλαίδος η Θέλτα είναι παραδοσιακά  δυνατή και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να ανέβει βαθμολογικά. Στον αντίποδα, η Χετάφε χάνεται μακριά από την Μαδρίτη κι εκτιμούμε ότι δύσκολα θα φύγει με αποτέλεσμα από την Γαλικία. Πάμε με τον άσο.

Πρόταση: 1                                         Απόδοση: 1.80                                   stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα