fbpx

Παναθηναϊκός – Άρης: Λύνουν τις διαφορές τους στο β΄ ημίχρονο

Παναθηναϊκός – Άρης: Λύνουν τις διαφορές τους στο β΄ ημίχρονο

Ο φετινός Παναθηναϊκός μοιάζει με τρένο που δεν έχει σταματημό τη φετινή χρονιά. Ούτε η Λαμία στάθηκε αρκετή απέναντι στον Παναθηναϊκό, και γνώρισε και αυτή την ήττα με 0-2. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έβαλε από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για τη νίκη στη Λαμία, και έτσι στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση και πήρε το όγδοο τρίποντο στη σειρά.

YouTube video

Είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή εντός συνόρων. Πέρα από σταθερός στην επίθεση, αμυντικά είναι εξαιρετικός και έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ μέχρι στιγμής. Μετά έχει παιχνίδι με Βόλο και Ολυμπιακό. Θα ήταν ιδανικό να πάει αήττητος στο ντέρμπι.

Ο Άρης για ένα ημίχρονο ήταν στα χαμένα. Πήγε στην ανάπαυλα με την πλάτη στο τοίχο, καθώς έχανε με 0-1 από τον Ιωνικό. Τελικά στο 2ο ημίχρονο μπήκε καλύτερα, προσπάθησε να παίξει πιο στρωτό ποδόσφαιρο, και τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Η ανατροπή ήρθε σε λιγότερο από δέκα λεπτά, και έτσι έσωσε τη παρτίδα. Γενικότερα όμως προβληματίζει η εικόνα του, και δεν μπορεί να βρει σταθερότητα με τίποτα. Ειδικά εκτός έδρας χάνεται και παρουσιάζει ένα νωθρό πρόσωπο.

Είναι ένα ντέρμπι προφανώς, που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός αδιαμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά όχι στο 1.80. Aξιοσημείωτο pick είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00), και από εκεί και πέρα ας λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα