fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/10): Ναι και στο 3.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/10): Ναι και στο 3.20

Καλημέρα σε όλους! Καταστροφικό Σάββατο στοιχηματικά, με τρεις χαμένες επιλογές. Η Τσέλσι ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Γιουνάιτεντ, η Χόφενχαϊμ αν και είχε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μπάγερν, ενώ ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Βόλο σε μια αναμέτρηση που περιμέναμε γκολ εκατέρωθεν. Προχωράμε παρακάτω και πάμε να ανακάμψουμε με τις σημερινές μας επιλογές. 

Παναθηναϊκός – Άρης, 19.30

Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και στοχεύει στην ένατη διαδοχική του νίκη. Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι, αποτελεσματικοί και ξέρουν καλά τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος πείθουν και τον απαισιόδοξο οπαδό  του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα τους πάει για πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έχει ποιοτικό ρόστερ, ειδικότερα μεσοεπιθετικά και φιλοδοξεί να κάνει τη ζημιά στο «τριφύλλι». Στα ντέρμπι πάει καλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα ψάξει γκολ κι αποτέλεσμα. Πρώτη μας σκέψη λοιπόν το G/G στο ματς σε αποδόσεις πέριξ του 2.20. Από εκεί και πέρα, λέμε ναι στον Αϊτόρ στο υψηλότατο 3.20. Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος βρίσκεται σε τοπ φόρμα έχοντας σκοράρει οχτώ γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ρισκάρουμε απόψε στο να πετύχει το ένατό του γκολ στο πρωτάθλημα. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.20 novibet

Να σκοράρει ο Αϊτόρ Απόδοση: 3.20 novibet

Λιντς – Φούλαμ, 16.00

Στο Έλαντ Ρόουντ, η ντεφορμέ Λιντς υποδέχεται την Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι μετρούν εφτά σερί ματς χωρίς νίκη και τρεις διαδοχικές ήττες. Στον αντίποδα, η Φούλαμ είναι ομάδα που παράγει φάσεις, παίζει όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Σε καμία περίπτωση το 2.10 υπέρ της Λιντς δεν έχει αξία. Αντίθετα, γλυκοκοιτάζουμε το 3.60 των Λονδρέζων καθώς είναι προκλητικό με βάστη την εικόνα των ομάδων. Θα μπει εύκολα στο πινακάκι των επιλογών μας για σήμερα. 

Πρόταση: 2 Απόδοση: 3.60 bet365 

Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου, 16.30

Μπορεί άραγε η Ουνιόν Βερολίνου να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να συνεχίσει πρωτοπόρος ως το τέλος της χρονιάς; Στην Γερμανία έχουν συμβεί κατά περιόδους τέτοιες εκπλήξεις, με την Καϊζερσλάουτερν του Ότο Ρεχάγκελ να παίρνει πρωτάθλημα ως νεοφώτιστη το 1998, την Στουτγάρδη το 2007 όπως και η Βόλφσμπουργκ το 2009. Στα σημερινά, η Ουνιόν δοκιμάζεται κόντρα στην Μπόχουμ. Σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να αποδράσουν με ακόμη ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται εύκολα το γκολ. Θα την στηρίξουμε την Ουνιόν ως το τέλος. Πάμε με το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 1.90. 

Πρόταση: 2 Απόδοση: 1.90 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα