fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (20/10): Κερδίζει στο 2.87

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (20/10): Κερδίζει στο 2.87

Καλημέρα σε όλους! Κάκιστη η χθεσινή μέρα για την στήλη καθώς οι στοιχηματικές μας επιλογές έπεσαν στο κενό. Η Λίβερπουλ επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Γουέστ Χαμ, ενώ είχαμε διαλέξει νίκες για Μπέτις και Τσέλσι οι οποίες δυστυχώς κόλλησαν στο 0-0 κόντρα σε Κάντιθ και Μπρέντφορντ αντίστοιχα. Προχωράμε στα σημερινά με δυο επιλογές από Ισπανία και Αγγλία. 

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ, 22.00

Δυνατή αναμέτρηση στο Καμπ Νου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ. Οι «μπλαουγκράνα» μετά την ήττα τους στο el clasico θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Δεν μας τα λέει καλά εσχάτως η ομάδα του Τσάβι, κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη, το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι μια άκρως επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα καθώς παραδοσιακά σκοράρει στην Βαρκελώνη. Άσο βλέπουμε, αλλά στο 1.50 είναι μικρός για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ανεβαίνει ωστόσο αισθητά στο 2.87 όταν συνδυαστεί με το G/G.

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 2.87 bet365 

Φούλαμ – Άστον Βίλα, 21.30

Οι Λονδρέζοι της Φούλαμ μας αρέσουν πάρα πολύ φέτος. Ο Μάρκο Σίλβα κάνει καλή δουλειά έχοντας παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που παίζει σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στον αντίποδα, η Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ μας έχει απογοητεύσει. Παρά το εξαιρετικό ρόστερ για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα είναι μια βαρετή, άνευρη ομάδα και δεν μπορείς να τις έχεις καμία εμπιστοσύνη. Η Φούλαμ με τον Μίτροβιτς σκοράρει και μπορεί να πάρει ακόμα ένα σημαντικό εντός έδρας τρίποντο. Κοντά στο 3.00 η απόδοση. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.97 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα