fbpx

Κατρακύλησε η απόδοση του Ολυμπιακού για κατάκτηση της Euroleague!

Κατρακύλησε η απόδοση του Ολυμπιακού για κατάκτηση της Euroleague!

Ο Ολυμπιακός άλωσε (και) το WiZink Center, για να κάνει το 3/3 και να παραμείνει στην κορυφή της EuroLeague. Μαζί με την Μπασκόνια, τη Φενέρμπαχτσε και την Άλμπα!

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει περάσει με νίκες από τις έδρες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δύο γκράντε φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα, έχει ως αποτέλεσμα να έχει επηρεάσει και τους μπουκ στις αποδόσεις τους.

YouTube video

Eξάλλου, ο Ολυμπιακός ήθελε να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στο μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, το έκανε και με το παραπάνω και με πραγματικά μεγαλειώδη εμφάνιση θριάμβευσε (89-87) για να κάνει το 3/3 με τους Σλούκα, Λαρεντζάκη, Βεζένκοβ να υπογράφουν το έπος. Κάπως έτσι οι αποδόσεις έχουν αλλάξει αισθητά! Ο Ολυμπιακός πριν το διπλό στη Μαδρίτη προσφερόταν στο 10.00, ωστόσο πλέον έχει… καταρρεύσει η αποδοσή του.

Οι ερυθρόλευκοι προσφέρονται στο 6.00 και είναι δεδομένο πως εάν συνεχίσουν έτσι θα… ξεπεράσουν και την Μπαρτσελόνα που δίνεται στο 5.00 αυτή τη στιγμή, αλλά και την Εφές που δίνεται στο 4.75. Το θέμα είναι ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα πάει… τραίνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα