fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (19/10): Δίνει συνέχεια στο 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (19/10): Δίνει συνέχεια στο 2.75

Καλημέρα σε όλους! Ο Ινάκι Γουίλιαμς μόλις στο δεύτερο λεπτό μας έστειλε ένα σούπερ ταμείο στο 2.75. Αν κέρδιζε κι η Μπιλμπάο τότε θα κάναμε μεγάλη διαφορά, καθώς ο Βόλος κόντρα στον Ιωνικό επιβεβαίωσε άνετα το υψηλό over 2.5. Στην τελευταία μας επιλογή, η Λούτον σκόραρε αλλά η Νόριτς μέτρησε την τέταρτη σερί της ήττα μένοντας μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πάμε στα σημερινά να δούμε τι διαλέξαμε από το σημερινό κουπόνι.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ, 21.30

Η Λίβερπουλ μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην  Σίτι, καλείται να συνεχίσει νικηφόρα ανεβαίνοντας σταθερά στην βαθμολογικά. Βέβαια, βρίσκει την Γουέστ Χαμ σε εξαιρετική κατάσταση με τους Λονδρέζους να βάζουν παραδοσιακά δύσκολα στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ. Εκτιμούμε ότι η ομάδα του Κλοπ πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη της απέναντι στους «Πολίτες» κι έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια δεύτερη σερί νίκη. Με βάση τα δεδομένα του αγώνα, το 1.40 στον άσο δεν μας λέει απολύτως τίποτα, ωστόσο ανεβαίνει αισθητά στο 2.75 όταν συνδυαστεί με το G/G. 

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 2.75 bet365

Κάντιθ – Μπέτις, 20.00

Η ανεβασμένη κι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια Κάντιθ υποδέχεται την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι, μετά το τραγικό τους ξεκίνημα κάνουν την αντεπίθεση τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Φυσικά δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα η Κάντιθ παραμένοντας μια ομάδα που έχει σοβαρότατο πρόβλημα στην παραγωγή των φάσεων. Από την άλλη πλευρά, η Μπέτις είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια της. Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για ένα διπλό της τάξεως του 1.70, ωστόσο η ανοδική πορεία των γηπεδούχων ανεβάζει τη τιμή σε επίπεδα άνω του διπλασιασμού. Εκτιμούμε ότι είναι άλλο επίπεδο η Μπέτις και μπορεί να φύγει με ένα σημαντικό διπλό. 

Πρόταση: 2 Απόδοση: 2.15 betsson

Μπρέντφορντ – Τσέλσι, 21.30

Μίνι ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Τσέλσι. Από αυτή εδώ τη γωνιά έχουμε γράψει αρκετές φορές για το πόσο εκτιμούμε τον προπονητή των «μπλε» Γκρέιαμ Πότερ. Ο Άγγλος τεχνικός έχει αναμορφώσει την Τσέλσι και αυτό είναι ο ορατό από τον τρόπο παιχνιδιού της αλλά και τα αποτελέσματά της. Υπό τις οδηγίες του Πότερ η Τσέλσι μετρά έξι σερί ματς αήττητη, ενώ έχει πετύχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με τις δυο εξ αυτών να είναι κόντρα στην Μίλαν. Πλέον οι «μπλε» θέλουν ακόμα μια νίκη για να εδραιωθούν στην τετράδα. Από την άλλη, η Μπρεντφορντ είναι ομάδα που παίζει επιθετικά κι αφήνει πολλά κενά στην άμυνα. Μπορεί ο  τρόπος παιχνιδιού της να γίνει βούτυρο στο ψωμί στο στυλ που θα προσεγγίσει το ματς η Τσέλσι. Πάμε με το διπλό στο τίμιο 1.80.  

Πρόταση: 2 Απόδοση: 1.80 novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα