fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (18/10): Επιστροφή με 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (18/10):  Επιστροφή με 2.75

Καλημέρα σε όλους! Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης. Ο «δικέφαλος» του Βορρά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του έδωσε η άμυνα του Ολυμπιακού κι έφυγε από τον Πειραιά με μια τεράστια νίκη. Η στήλη πληρώθηκε το ακριβό G/G, όχι όμως και τις κάρτες. Στη δεύτερη μας επιλογή, η Σαμπντόρια παραμένει σε τραγική κατάσταση, παρά την αλλαγή προπονητή κι ηττήθηκε δίκαια από την Ρόμα με 1-0. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τις επιλογές μας…

Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο, 21.00

Δυνατή αναμέτρηση στην Μαδρίτη ανάμεσα σε Χετάφε κι Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που την είχαμε πιστέψει. Είναι δεδομένο ότι η Αθλέτικ θα βγάλει αντίδραση και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα από την Χετάφε, η οποία εκτός από πρόβλημα στο γκολ παρουσιάζει και χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Θα πάμε με το διπλό στο ματς σε αποδόσεις πέριξ του 1.90. Από εκεί και πέρα, θα επιλέξουμε κι ένα ειδικό στην αναμέτρηση, με τον Ινάκι Γουίλιαμς να χρίζεται σκόρερ. Εξαιρετικός ο «βιονικός» επιθετικός της Μπιλμπάο, αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση των Βάσκων. Ένα του τέρμα πληρώνει μια χαρά στο 2.75.

Πρόταση: 2                                         Απόδοση: 1.90                       bet365

                Να σκοράρει ο Ινάκι Γουίλιαμς    Απόδοση: 2.75             bet365

Νόριτς – Λούτον, 21.45

Ντερμπάκι για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας με τη Νόριτς να φιλοξενεί την Λούτον. Τα «καναρίνια» προέρχονται από δυο σερί ήττες κι είναι δεδομένο ότι θα βγάλουν αντίδραση. Άλλωστε είναι από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο ως το τέλος. Στον αντίποδα, η Λούτον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας έξι σερί παιχνίδια αήττητη. Ομάδα που σκοράρει με ευχέρεια οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να βάλει ζητήματα στην άμυνα της Νόριτς. Ακριβοπληρωμένο το G/G.

Πρόταση: Goal Goal                           Απόδοση: 1.90                       betshop

Βόλος – Ιωνικός, 19.00

Ματς κυπέλλου, με τον εξαιρετικό μέχρι στιγμής Βόλο να υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη διάκριση και στο θεσμό του κυπέλλου. Άλλωστε έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν μακριά. Από την άλλη, έτσι όπως εξελιχθεί τα πράγματα για την ομάδα της Νίκαιας, το κύπελλο φαντάζει αυτή τη στιγμή ως πολυτέλεια. Δε λέμε ότι θα το παρατήσουν το ματς, αλλά σίγουρα θα παίξουν δίχως άγχος. Αδικαιολόγητα τόσο ψηλά η τιμή στο over 2.5.

Πρόταση: over 2.5                              Απόδοση: 2.35                       novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα