fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/10): Φτάνει ως το 5.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/10): Φτάνει ως το 5.00

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο ντέρμπι κι επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα δικαιώνοντας το βασικό μας ποντάρισμα. Στα υπόλοιπα, Λάτσιο κι Ουντινέζε έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν σημαντικές ευκαιρίες νίκης, ενώ κι ο Αστέρας Τρίπολης κόλλησε στο μηδέν κόντρα στον Παναιτωλικό. Ημέρα με ντέρμπι η σημερινή και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, 20.00

Στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα του Μίτσελ λογίζεται ως το φαβορί στην αναμέτρηση λόγω έδρας, ποιότητας ρόστερ και απουσιών από την πλευρά του «δικεφάλου». Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες αναμετρήσεις και βολεύεται πολύ με την ομάδα του ως αουτσάιντερ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός σε όλα σχεδόν τα απαιτητικά παιχνίδια που έχει δώσει στη σεζόν έχει δεχτεί γκολ κι εκτιμούμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη. Πρώτη μας επιλογή λοιπόν το ακριβοπληρωμένο G/G στο υψηλό 2.10

Από εκεί και πέρα μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι με ειδικές επιλογές που αφορούν κάρτες παικτών. Κλασικά στο ντέρμπι, εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στο στόχαστρο είναι οι κεντρικοί αμυντικοί ή οι κεντρικοί χαφ. Από τη μεριά του Ολυμπιακού επιλέγουμε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνος κεντρικός αμυντικός θα έχει την ευθύνη της άμυνας των «ερυθρόλευκων», ενώ πολλές φορές είτε για σκληρά μαρκαρίσματα είτε για διαμαρτυρία μπαίνει συχνά στο μπλοκάκι του διαιτητή. Ίδια λογική ισχύει και για τον Ίνγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ με το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του είναι επιρρεπής στις κάρτες ειδικότερα στα ντέρμπι όπου και η πίεση είναι μεγαλύτερη. Ο συνδυασμός των δυο στόπερ εκτινάσσει την απόδοση στο υψηλότατο 5.00 κι αναμφίβολα αξίζει το ρίσκο. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.10 bet365

Να δεχτούν κάρτα: Παπασταθόπουλος & Ίνγκασον Απόδοση: 5.00        bet365 

Σαμπντόρια – Ρόμα, 19.30

Η ουραγός Σαμπντόρια φιλοξενεί τη Ρόμα σε ένα παιχνίδι που κυριολεκτικά καίγεται για βαθμό ή βαθμούς. Η ομάδα της Γένοβας έχει μπλέξει για τα καλά και για αυτό η αλλαγή προπονητή ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς φιλοδοξεί να αλλάξει την εικόνα των γηπεδούχων και να σώσει την παρτίδα της κατηγορίας. Από την άλλη, η ομάδα του Μουρίνιο θέλει τη νίκη για να φτάσει στην τετράδα μειώνοντας την απόσταση της από την πρωτοπόρο Αταλάντα. Εκτός έδρας οι Ρωμαίοι έχουν τα θέματα τους κυρίως αμυντικά. Εκτιμούμε ότι η «Σαμπ» θα μπει δυνατά και μπορεί να σκοράρει. Λύση μας προσφέρει στο ματς το ακριβό G/G. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.97 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα