fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/10): Είναι φαβορί στο 2.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/10):  Είναι φαβορί στο 2.40

Καλημέρα σε όλους! Ο Άρης έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Ιωνικού με 2-1. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης μας πλήρωσαν στο τεράστιο 4.00 επιβεβαιώνοντας το βασικό μας bet. Στα υπόλοιπα, μας έλειψε ένα γκολ της Σουόνσι η οποία διαλύθηκε με 4-0 από την Μπέρνλι. Τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο αν και καλύτερη, έπεσε στα δίχτυα του Σιμεόνε κι ηττήθηκε με 1-0. Ματσάρες έχει το σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, 17.15

Μεγάλο ντέρμπι στην Μαδρίτη με την Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Με βάση την εικόνα των ομάδων, όχι μόνο στα τελευταία παιχνίδια, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς το παιχνίδι έχει φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Η Ρεάλ είναι πιο δεμένη ομάδα, με τον Αντσελότι να γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Από την άλλη πλευρά, η «Μπάρσα» έχει δείξει σημαντικά αμυντικά κενά ειδικότερα όταν το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Μας το έχει αποδείξει φέτος κόντρα στην Ίντερ και την Μπάγερν στο Champions League. Θα πάμε με τον άσο σε αποδόσεις πέριξ του 2.40.

Πρόταση: 1                             Απόδοση: 2.40                                   stoiximan

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, 20.30

Δυνατή αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το δεύτερο τους τρίποντο μέσα στη χρονιά. Ο Αστέρας έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στους Αγρινιώτες και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αναστασίου παίζει εξαιρετικά στην κόντρα και δείχνει να βολεύεται εκτός έδρας. Στο σημερινό ματς ωστόσο θα του λείψει ένα από τα βασικά του όπλα που λέγεται Νίκος Καρέλης. Εκτιμούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Άσος. 

Πρόταση: 1                             Απόδοση: 1.98                                   stoiximan

Λάτσιο – Ουντινέζε, 16.00

Ακόμη μια ματσάρα στην Ιταλία. Λάτσιο και Ουντινέζε είναι ισόβαθμες στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη για να πιάσουν κορυφή. Δεν σας κρύβουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μας έχουν εντυπωσιάσει τη φετινή χρονιά. Η ομάδα του Σοτίλ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Καλοδουλεμένο σύνολο η Ουντινέζε έχει αστείρευτες δυνάμεις και μεγάλη έφεση στις στατικές φάσεις. Τα 12 από τα 19 τέρματα στο πρωτάθλημα τα έχει πετύχει από το ’60 και μετά και πολλά από φάουλ ή κόρνερ. Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο είναι μια τυπική ομάδα Σάρι, με ποδόσφαιρο κατοχής και φουλ επιθετικότητα. Θα την βρει μπόσικη η Ουντινέζε και μπορεί να τις κάνει τη ζημιά. Θα ρισκάρουμε στο διπλό, έχοντας ως δεύτερο πλάνο το παιχνίδι με τα γκολ.

Πρόταση: 2                             Απόδοση: 3.20                                   bet365

                 G/G & over 2.5       Απόδοση: 1.90                                   bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα