fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/10): «Κιτρινόμαυροι» στο 4.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/10): «Κιτρινόμαυροι» στο 4.00

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Χόφενχαϊμ αποδείχτηκε το πιο δυνατό bet της ημέρας. Σκόρπισε εύκολα με 3-0 την Σάλκε και πλήρωσε στο υψηλό 2.25. Από εκεί και πέρα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε κόλλησαν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο ’53, το οποίο αν έμπαινε πιθανότητα να άλλαζε τη  εικόνα του αγώνα. Τέλος, το Στρασβούργο δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κι ηττήθηκε με 3-0 από την ανεβασμένη Λιλ. Σαββατιάτικο κουπόνι με πολλά παιχνίδια και πάμε να δούμε τις επιλογές μας…

Άρης – Ιωνικός, 20.30

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης φιλοξενεί τον ουραγό Ιωνικό και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δυο σερί ήττες από ΑΕΚ και Βόλο στις οποίες δεν πέτυχε καν γκολ. Μετά το καλό του ξεκίνημα και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πάρντιου γέμισε με ελπίδες τον κόσμο του. Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και είναι δεδομένο ότι ψάχνει ένα ξέσπασμα που θα τονώσει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, ο Ιωνικός έχει ξεκινήσει τραγικά τη χρονιά ωστόσο δείχνει ότι δεν φοβάται τα παιχνίδια και παίζει ανοικτά για το αποτέλεσμα. Φαβορί βάση ρόστερ και ποιότητας είναι ο Άρης, όμως το ισχνό 1.40 στον άσο δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Εκτιμούμε ότι η ομάδα της Νίκαιας θα βρει τις ευκαιρίες της στο ματς και μπορεί να σκοράρει. Ο συνδυασμός νίκης του Άρη με το G/G εκτινάσσει την απόδοση στο υψηλότατο 4.00 και θα το επιλέξουμε.   

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 4.00 bet365

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης, 22.00

Ματσάρα στον Σαν Μαμές, με την Μπιλμπάο να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μας αρέσει πολύ φέτος η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ειδικότερα εντός έδρας. Ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, επιτίθεται κατά κύματα και παράγει πολλές φάσεις έχοντας τον Ινάκι Ουίλιαμς στην κορυφή της επίθεσης σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη, η ομάδα του Σιμεόνε θα παίξει με τη γνωστή της τακτική και θα αμυνθεί μαζικά χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Θα πάμε με την έδρα, την παράδοση και την καλύτερη ομάδα αυτήν την περίοδο σε έναν άσο που ξεπερνά το 2.50. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.54 stoiximan

Μπέρνλι – Σουόνσι, 17.00

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες. Το κύριο χαρακτηριστικό της εν λόγω κατηγορίας είναι η φόρμα και δύσκολα πηγαίνεις κόντρα σε αυτή. Αυτήν την περίοδο, οι «κύκνοι» της Σουόνσι πετούν από νίκη σε νίκη σκοράροντας μάλιστα 10 γκολ στα τελευταία τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Μπέρνλι αντλεί μέρος της δυναμικής της από την έδρα της και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Δεν κατανοούμε από πού προκύπτει το υψηλό 1.90 στο G/G, ενώ ο συνδυασμός του με το over 2.5 εκτινάσσει την απόδοση στο 2.37. Θα πάμε με τα γκολ.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.37 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα