fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/10): Ιδανικές συνθήκες για το 2.87

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/10): Ιδανικές συνθήκες για το 2.87

Καλημέρα σε όλους! Μόνο ο Λεβαντόφσκι δικαίωσε τις χθεσινές μας επιλογές. Ο Πολωνός στράικερ με δυο προσωπικά του τέρματα κράτησε ζωντανή την Μπαρτσελόνα, με την υπόθεση πρόκριση ωστόσο να δυσκολεύει αρκετά. Στο έτερο ματς, η Πόρτο πέρασε σαν σίφουνας από την Γερμανία επικρατώντας με 3-0 της Λεβερκούζεν. Το γκολ της τιμής ψάχναμε από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο για να πληρωθούμε το υψηλό 2.50, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Πολλές αναμετρήσεις σήμερα και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι.

Λάτσιο – Στούρμ Γκρατζ, 22.00

Στο Ολίμπικο η Λάτσιο υποδέχεται την Στούρμ Γκρατζ και θέλει τη νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο όμιλος είναι ανοικτός καθώς όλες οι ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς. Γνωρίζουμε καλά τη φιλοσοφία του Σάρι, η οποία λέει φουλ επίθεση χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Φαβορί οι Ιταλοί, αλλά η Στουρμ ένα γκολ μπορεί να το βγάλει καθώς αναμένεται να βρει κενούς χώρους. Ο άσος βρίσκεται χαμηλά μόλις στο 1.45, ανεβαίνει ωστόσο αισθητά όταν συνδυαστεί με το G/G. Άλλωστε υπάρχουν ιδανικές γι’ αυτό το ενδεχόμενο. 

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 2.87 bet365

ΑΕΚ Λάρνακας – Φενέρμπαχτσέ, 19.45

Στην Κύπρο, η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί την Φενέρ και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Δυνατοί εντός έδρας οι Κύπριοι, είναι δεδομένο ότι θα επιτεθούν από την αρχή για να πάρουν αυτό που θέλουν από το ματς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ζεσούς παίζει ανοικτά όποια κι αν είναι η ενδεκάδα και σε οποιαδήποτε έδρα. Στα δικά μας μάτια το παιχνίδι ξεκινά από το G/G. Από εκεί και πέρα αναζητούμε ακόμα ένα τέρμα για πληρωθούμε το πολύ υψηλό 2.30. 

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.30 bet365

Μπόντο Γκλιμτ – Άρσεναλ, 19.45

Περίεργο ζευγάρι το συγκεκριμένο κι η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να ρισκάρουμε. Η Μπόντο Γκλιμτ μετρά 14 σερί εντός έδρας ευρωπαϊκές νίκες κι η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς παρά να το σεβαστείς. Στον αντίποδα, η Άρσεναλ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δεν σταματά πουθενά. Το ζητούμενο είναι πόσο θα ασχοληθεί με την αναμέτρηση η ομάδα του Αρτέτα, δεδομένου ότι έχει στοχεύσει ξεκάθαρα την Πρέμιερ Λιγκ. Ο άσος παίζεται στο δυσθεώρητο 7.70 και μπορεί να του βάλουμε μερικά ψιλά, ωστόσο πιο ασφαλή επιλογή αποτελεί το G/G & over 2.5 σε αποδόσεις διπλασιασμού. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 7.70 bet365           Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα