fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/10): «Ξεκούραστη» για το 2.49

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/10):  «Ξεκούραστη» για το 2.49

Καλημέρα σε όλους! Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώνοντας το ακριβό G/G. Η Άστον Βίλα σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και κόλλησε στο 1-1 με την Νότιγχαμ Φόρεστ χάνοντας σημαντική ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Βραδιά αστεριών απόψε και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από τις σπουδαίες αναμετρήσεις στο Champions League.

Μίλαν – Τσέλσι, 22.00

Ντέρμπι για την πρόκριση στον πέμπτο όμιλο ανάμεσα σε Μίλαν και Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν εύκολα στο Στάμφορντ Μπριτζ με 3-0 της Μίλαν και σήμερα θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Οι πρωταθλητές Ιταλίας προέρχονται από την σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στη μισητή Γιουβέντους, σπαταλώντας ωστόσο πολλές δυνάμεις. Η Μίλαν ταλανίζεται από τραυματισμούς και παίζει συνεχόμενα παιχνίδια με την ίδια σχεδόν ενδεκάδα. Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα βγάλει κούραση και θα το πληρώσει. Από την άλλη, ο Πότερ έκανε ροτέισον στο ματς με την Γουλβς κι αναμένεται να παρατάξει την Τσέλσι με όλα της τα όπλα και σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πάμε με το διπλό της καλύτερης αυτήν την περίοδο Τσέλσι σε αποδόσεις πέριξ του 2.50.

Πρόταση: 2                             Απόδοση: 2.49                                   stoiximan

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ, 22.00

Παραδόξως το ματς στην Αυστρία έληξε με το ισχνό 1-0 υπέρ της Σάλτσμπουργκ. Αμφότερες είχαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντική ευκαιρία να πάρουν αποτέλεσμα. Απόψε τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μόνο τη νίκη αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση είτε στην επόμενη φάση είτε στο Europa League. Από την άλλη πλευρά, η Σάλτσμπουργκ είναι σταθερή ομάδα και σκοράρει με συνέπεια στην Ευρώπη. Το G/G και Over 2.5 είναι υψηλό στο 2.30 και θα το τιμήσουμε.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5                     Απόδοση: 2.30           stoiximan

Σέλτικ – Λειψία, 22.00

Το Celtic Park ίσως είναι μία από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη. Η Σέλτικ αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της από την έδρα της. Απέναντι στην ασταθή φέτος Λειψία, θέλει τη νίκη για να την προσπεράσει και να βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και προβληματίζουν με την μέχρι τώρα εικόνα τους σε Ευρώπη και Μπουντσελίγκα. Θα μπουν δυνατά οι γηπεδούχοι στο ματς με σκοπό να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι τιμάται στο πολύ τίμιο 2.20 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: Πρώτη γκολ Σέλτικ                        Απόδοση: 2.20                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα