fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (09/10): Παράδοση στο 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (09/10): Παράδοση στο 2.75

Καλημέρα σε όλους! Οι κακές στιγμές για την στήλη συνεχίστηκαν και χθες.

Η Γιουβέντους, ήταν κατώτερη των περιστάσεων κι ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την πρωταθλήτρια Μίλαν. Η Λειψία, αν και ανώτερη, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Μάιντζ, ενώ ο Πότερ κράτησε στον πάγκο τον Ομπαμεγιάνγκ δίνοντας του ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Προχωράμε παρακάτω σε μια μέρα με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι αλιεύσαμε…

Άρσεναλ – Λίβερπουλ, 18.30

Σπουδαία αναμέτρηση στο Λονδίνο με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού και νίκες σε τέτοια παιχνίδια δίνουν τεράστια ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κλοπ έχει ξεκινήσει πολύ νωθρά στο πρωτάθλημα κι έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία από πολύ νωρίς. Σε περίπτωση ήττας οι «ρεντς» θα βρεθούν στο -14 από την κορυφή, διαφορά που δύσκολα μαζεύεται ως το τέλος. Η Λίβερπουλ έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Άρσεναλ μετρώντας έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και φιλοδοξεί να πετύχει ακόμα μία. Ο Κλοπ περιμένει πολλά από τον Μο Σαλάχ, ο οποίος σκοράρει συχνά απέναντι στους «κανονιέρηδες». Στο 2.75 βρίσκουμε αυτό το ενδεχόμενο και θα το τιμήσουμε. 

Πρόταση: Να σκοράρει ο Σαλάχ Απόδοση: 2.75 bet365

Άρης – ΑΕΚ, 21.15

Δυνατή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται μετά την ήττα τους από τον Βόλο και θέλουν να βγάλουν αντίδραση σε ακόμα ένα ντέρμπι. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει την ψυχολογία στα ύψη ειδικότερα από τη μέρα που πάτησε το πόδι της στο νέο της γήπεδο. Πηγαίνει με φόρα στο ματς η ομάδα του Αλμέιδα για να πάρει μια τεράστια νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Όσον αφορά το στοιχηματικό σκέλος, βλέπουμε ντέρμπι με πολλές και σκληρές μονομαχίες. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αρκετούς λάτιν στην ενδεκάδα τους με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Το line στις κάρτες έχει βγει στο 6.5 κι εκτιμούμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να τα ξεπεράσουν. Στο 2.15 έχει αξία.

Πρόταση: over 6.5 κάρτες Απόδοση: 2.15 stoiximan

Ουντινέζε – Αταλάντα, 16.00

Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία ανάμεσα σε Αταλάντα και Ουντινέζε. Ποιος να το πίστευε αν του έλεγες ότι την ένατη αγωνιστική αυτές οι δυο ομάδες θα παλεύουν για την κορυφή. Η αλήθεια είναι ότι αμφότερες μας έχουν εντυπωσιάσει. Η Ουντινέζε με τις αστείρευτες δυνάμεις και τα γκολ μετά το ‘60 και η Αταλάντα με την απαράμιλλή σταθερότητα της. Έχει απουσίες η «Ντέα» στην άμυνα, γεγονός που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Περιμένουμε μάχη και γκολ εκατέρωθεν. Ο συνδυασμός των τερμάτων πληρώνει πάνω από το διπλασιασμό κι αναμφίβολα αξίζει το ρίσκο. 

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.10 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος   

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα