fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (8/10): “Χτυπάει” στο 3.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (8/10): “Χτυπάει” στο 3.75

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Τρίτη συνεχόμενη μέρα που οι επιλογές μας πέφτουν στο κενό. Η Βέρντερ έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 2-1 της Χόφενχαϊμ, ωστόσο το ματς δεν άνοιξε αρκετά. Η Οσασούνα δεν εκμεταλλεύτηκε το κάστρο της απέναντι στην Βαλένθια και γνώρισε την ήττα με 2-1, ενώ στο ντερμπάκι της Serie B Τζένοα και Κάλιαρι κόλλησαν στο 0-0. Φρέσκα κουλούρια φωνάζει ο κουλουράς και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό πλούσιο πρόγραμμα.

Μίλαν – Γιουβέντους, 19.00

Σπουδαίο ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας δείχνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια με τις λύσεις τους να είναι περιορισμένες. Στο αντίποδα, η «Γηραιά Κυρία» μετά τη διακοπή δείχνει αναγεννημένη. Μετρά δυο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League σκοράροντας τρία τέρματα, ενώ παράλληλα ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα της αλλάξει την ψυχολογία. Με βάση τα δεδομένα του αγώνα και σε ματς ντέρμπι, το 3.75 για την Γιουβέντους είναι τεράστιο κι ας αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια και μεγάλη της αντίπαλο Μίλαν.

Πρόταση: 2                             Απόδοση: 3.75                                   fonbet

Τσέλσι – Γουλβς, 17.00

Στο Λονδίνο, οι «μπλε» της Τσέλσι υποδέχονται την Γουλβς και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Ο Πότερ αρχίζει σιγά σιγά και βάζει τις αρχές του στην ομάδα βελτιώνοντας κατά πολύ την εικόνα της Τσέλσι. Ο Άγγλος τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση τον Πιερ Ομπαμεγιάνγκ να βρίσκει φόρμα και να σκοράρει. Στο 3-4-2-1 του Πότερ, ο στράικερ παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας του, με τον Ομπεμεγιάνγκ να εκπληρώνει με άριστα το ρόλο του. Από την άλλη πλευρά, οι «Λύκοι» δείχνουν κάκιστη εικόνα στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Λάζε. Εκτιμούμε ότι η Τσέλσι θα επικρατήσει στο ματς, όπως επίσης πιστεύουμε ότι ο Γκαμπονέζος επιθετικός θα έχει τις ευκαιρίες του στο παιχνίδι και μπορεί να σκοράρει. Στο 2.37 θα μας πληρώσει αυτό το ενδεχόμενο.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ                Απόδοση: 2.37           bet365

Μάιντζ – Λειψία, 16.30

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Μπουντεσλίγα με την Μάιντζ να υποδέχεται την Λειψία. Οι «Ταύροι» μετά τη νίκη τους στο Champions League, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ εντός έδρας δείχνουν να δυσκολεύονται αρκετά. Ταιριάζει το παιχνίδι στην Λειψία, η οποία θα βρει χώρους και μπορεί να φύγει με ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας.

Πρόταση: 2                             Απόδοση: 2.35                       novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα