fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Στο κάστρο της για το 2.30

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Στο κάστρο της για το 2.30

Καλημέρα σας! Δεύτερη συνεχόμενη κακή στοιχηματική βραδιά για την στήλη μας. Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στο δεύτερο ημίχρονο κι ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από την Καραμπάγκ. Παρότι είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Στα υπόλοιπα, η Μπράγκα ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεντ – Γκιλουάζ με επική ανατροπή των Βέλγων, ενώ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα η Μπάγερν ήταν κατώτερη των περιστάσεων κι ηττήθηκε εύκολα από την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη. Πάμε στα φρέσκα να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι. 

Οσασούνα – Βαλένθια, 22.00

Η Οσασούνα είναι μέχρι στιγμής η έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Παμπλόνα βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Παράλληλα έχει πάρει αποτελέσματα κόντρα σε Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ομάδες που είναι στα μέτρα της έχει αποδείξει ότι μπορεί να τις κερδίζει. Από την άλλη πλευρά, η Βαλένθια μακριά από την έδρα της ψάχνεται. Η ομάδα του Γκατούζο έχει αρκετά ζητήματα να λύσει, κυρίως στη μεσοαμυντική γραμμή. Θα εμπιστευτούμε το μικρό κάστρο της Παμπλόνα σε αποδόσεις πέριξ του 2.30. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.30 bwin

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης, 21.30

Η αλήθεια είναι ότι την Βέρντερ την συμπαθούμε πολύ φέτος. Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις τα παιχνίδια της καθώς έχουν τρελό ρυθμό, ανατροπές, πολλές ευκαιρίες και σίγουρα αρκετά τέρματα. Από την άλλη, η Χόφενχαϊμ είναι συμπαγής ομάδα, κάπως συντηρητική αλλά πολύ ισχυρή στην έδρα της. Βλέπουμε ανοικτό παιχνίδι με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Βέρντερ ωστόσο να δίνει το ρυθμό. Το ματς ξεκινάει με μίνιμουμ τρία γκολ. Εμείς ζητάμε ένα παραπάνω στη δελεαστική τιμή του 2.20. 

Πρόταση: over 3.5 Απόδοση: 2.20 bet365

Τζένοα – Κάλιαρι, 21.30

Κάποτε ήταν ντέρμπι για την Serie A. Πλέον Τζένοα και Κάλιαρι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία και θέλουν να επανέλθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται εκεί που ανήκουν. Αμφότερες διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας κι εκτιμούμε ότι μπορούν να διεκδικήσουν ως το τέλος την άνοδο. Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, εκτιμούμε ότι κι οι δυο θα προσπαθήσουν για τη νίκη, όντας ομάδες που παράγουν ευκαιρίες στα παιχνίδια τους. Θα ποντάρουμε στο ακριβό G/G. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.95 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα