fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Αντίδραση στο 4.00 κι άρωμα από Ευρωλίγκα

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Αντίδραση στο 4.00 κι άρωμα από Ευρωλίγκα

Καλημέρα σε όλους! Κακή η χθεσινή μέρα για την στήλη μας καθώς καταγράψαμε ένα «ωραιότατο» μηδέν στα τρία. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ λύγισε στην έδρα της Σάτσμπουργκ, Η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Μίλαν, ενώ Μπενφίκα και Παρί έμειναν στο 1-1 και το under! Προχωράμε στα σημερινά με επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μιας και κάνει την πρεμιέρα της η Ευρωλίγκα.  

Μπράγκα – Ουνιόν Σεντ – Γκιλουάζ, 22.00

Ντέρμπι για την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο του Europa League. Η Μπράγκα προέρχεται από την πρώτη της ήττα στη σεζόν με το βαρύ 4-1 από την Πόρτο και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση. Από την άλλη πλευρά, οι Βέλγοι έχουν άγνοια κινδύνου, αγωνίζονται επιθετικά σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουν και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους. Στιβαρή ομάδα η Μπράγκα, δεν ήταν τυχαία αήττητη, μετρώντας οχτώ σερί νίκες. Περιμένουμε να επικρατήσει και να πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση. Ο άσος κυμαίνεται κοντά στο 1.80, ωστόσο μπορούμε να ανεβάσουμε το ρίσκο και να τον παντρέψουμε με το G/G στην υψηλή τιμή του 4.00. 

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 4.00 bet365 

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ, 22.00

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη τη φετινή χρονιά. Η αύρα του Μίτσελ επανάφερε τον Ολυμπιακό στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός έχει ακόμα πολλή δουλειά για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Η Καραμπάγκ είναι μια ομάδα που κάνει σταθερά βήματα προόδου και στοχεύει την πρόκριση στον όμιλο. Συγκροτημένη, συμπαγής κι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις η Καραμπάγκ, έρχεται στο Γ. Καραϊσκάκης για το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ευρωπαϊκά του ματς εντός έδρας κι εκτιμούμε ότι το ίδιο θα γίνει κι απόψε καθώς η άμυνα του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε επίσης ότι το ματς δεν θα μείνει στο 1-1.  

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.20 bet365

Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε, 21.30

Πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα και θα ασχοληθούμε με το ματς της Μπάγερν Μονάχου η οποία φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους με τους, Ντε Κολό, Βέσελι και Χένρι να αποτελούν παρελθόν ενώ ήρθαν ως αντικαταστάτες οι Καλάθης, Μπιέλιτσα και Γουιλμπέκιν. Από την άλλη, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι διατήρησε τον ίδιο κορμό με πέρσι κι εκτιμούμε ότι θα εμφανιστεί στο γήπεδο πιο έτοιμη και με μεγαλύτερη συνοχή. Βλέπουμε ντέρμπι στο παιχνίδι, αλλά θα πάμε με το μίνι προβάδισμα της έδρας. 

Πρόταση: 1 (+2.5) Απόδοση: 1.90 bwin

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα