fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (5/10): Σκληρή στο 3.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (5/10): Σκληρή στο 3.40

Καλημέρα σε όλους! Μόνο η Νάπολι πλήρωσε από τρεις χθεσινές μας επιλογές. Οι «παρτενοπέι σκόρπισαν με 6-1 τον Άγιαξ επιβεβαιώνοντας εύκολα το ποντάρισμά μας στο υψηλό 3.00. Από εκεί και πέρα, Ο Τσιμίκας μας στέρησε το G/G και over 2.5 στο Λίβερπουλ Ρέιντζερς καθώς έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή αποσοβώντας το 2-1, ενώ η «Μπάρσα» αν κα καλύτερη ηττήθηκε με 1-0 από την Ίντερ. Πάμε στα φρέσκα να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι.

Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, 19.45

Δυνατή αναμέτρηση στην Αυστρία μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία θα κρίνει πολλά για την έκβαση του ομίλου. Αμφότερες θέλουν να μπουν σφήνα σε Τσέλσι και Μίλαν και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι περνούν μια μικρή κάμψη μετρώντας τρεις σερί ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι αρκετά σκληρή ομάδα και παλεύει στα ίσα όλα της τα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν εννιά νίκες στα τελευταία παιχνίδια 10 παιχνίδια κι εκτιμούμε ότι οι αποδόσεις του διπλού την αδικούν καθώς η διαφορά των ομάδων δεν είναι δα και τόσομεγάλη. Το χέρι μας πάει εύκολα στο 4.75 του διπλού, ωστόσο μπορούμε να το καλύψουμε με την ισοπαλία αγοράζοντας το με draw no bet στο υψηλό 3.40.   

Πρόταση: 2 DNB                                 Απόδοση: 3.40                       bet365

Μπενφίκα – Παρί σεν Ζερμέν, 22.00

Ενδιαφέρουσα μάχη στο Ντα Λουζ ανάμεσα σε δυο ομάδες που παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Οι «αετοί» εντός έδρας παίζουν επιθετικά και δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, η Παρί ξεχειλίζει από ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρει με κάθε τρόπο. Περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Θα μας προξενήσει τεράστια εντύπωση αν η εν λόγω αναμέτρηση μείνει σε χαμηλό σκορ. Πάμε με τα πολλά τέρματα στο τίμιο 2.20.

Πρόταση: over 3.5                              Απόδοση: 2.20                       bet365

Τσέλσι – Μίλαν, 22.00

Το ντέρμπι του ομίλου στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίλαν. Οι «μπλε» βρίσκονται τελευταίοι στον όμιλο με έναν βαθμό κι έχουν μπλέξει αρκετά. Η νίκη στο σημερινό ματς είναι απαραίτητη για την ομάδα του Πότερ αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Από την άλλη, η Μίλαν είναι βαριά φανέλα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Γνωρίζοντας καλά τη λογική του Πότερ, το ματς θα πάει σε χαμηλό τέμπο και θα κριθεί στο όριο. Υπό αυτό το πρίσμα, λογική έχει το under 2.5 το οποίο το βρίσκουμε σε τιμές διπλασιασμού.

Πρόταση: under 2.5                           Απόδοση: 2.00                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα