fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (4/10): Ανωτερότητα στο 2.70

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (4/10): Ανωτερότητα στο 2.70

Καλημέρα σε όλους! Η στήλη μας κατέγραψε χτες ένα ωραιότατο τρία στα τρία. Στην πρεμιέρα της Opap Arena θεωρούσαμε βέβαιη τη νίκη της ΑΕΚ. Πήραμε λοιπόν έναν άσο του 1.20 και τον συνδυάσαμε με γκολ του αρχηγού Σέρχιο Αραούχο στο υψηλό 2.30. Από εκεί και πέρα, η Λέστερ διέλυσε με 4-0 την Νότιγχαμ αποδεικνύοντας πως οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, η φοβερή και τρομερή -φέτος- Ουντινέζε με μια ακόμη ανατροπή πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βερόνα χαρίζοντας μας το G/G & over 2.5. Βραδιά Champions League η αποψινή και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα, 22.00

Στον όμιλο του «θανατού», η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της στον όμιλο. Ομοίως και οι Καταλανοί, θέλουν να φύγουν με το διπλό από το Μιλάνο για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Η Ίντερ δεν είναι καθόλου καλά, έχοντας αρκετά προβλήματα συνοχής, κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία. Από την άλλη πλευρά, η «Μπάρσα» πετάει από νίκη σε νίκη έχοντας βρει χημεία κι αγωνιστικό ρυθμό. Ο Τσάβι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει προσαρμοστεί και να σκοράρει κατά ριπάς. Θα πάμε με το διπλό συνδυαστικά με γκολ του Πολωνού στράικερ στο υψηλό 2.70.     

Πρόταση: 2 & γκολ Λεβαντόφσκι                 Απόδοση: 2.70           stoiximan

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς, 22.00

Βρετανική μάχη στο Άνφιλντ με την Λιβερπουλ να φιλοξενεί τους Ρέιντζερς. Η ομάδα του Κλοπ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της έχοντας σοβαρά ζητήματα στην αμυντική συνοχή και λειτουργία. Όταν δέχεσαι εντός έδρας τρία γκολ από την Μπράιτον τότε καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Από την άλλη πλευρά, οι Σκωτσέζοι είναι μια άκρως παραγωγική ομάδα η οποία δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει. Εκτιμούμε ότι θα έχει τις στιγμές και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Πάμε με τα γκολ σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5                     Απόδοση: 2.10           stoiximan

Άγιαξ – Νάπολι, 22.00

Ενδιαφέρουσα μονομαχία στο Άμστερνταμ με φόντο μια θέση για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Νάπολι εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στη σεζόν αποδίδοντας σούπερ επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Σπαλέτι βασίζει πολλά στην πίεση ψηλά και στο ταχύτατο τρανζίσιον παιχνίδι. Στον αντίποδα, ο Άγιαξ έχει σοβαρό πρόβλημα όταν βρίσκει απέναντι του ομάδες με την τακτική προσέγγιση της Νάπολι. Με αυτά τα δεδομένα, η αξία υπάρχει ξεκάθαρα προς τα δεξιά, ειδικότερα σε τιμές τριπλασιασμού.

Πρόταση: 2                                         Απόδοση: 3.00                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα