fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/10): Πρεμιέρα με 2.30

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/10): Πρεμιέρα με 2.30

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!
Ο Αϊτόρ επιβεβαίωσε τη φόρμα του και σκόραρε δυο φόρες απέναντι στον ΠΑΟΚ χαρίζοντας τη νίκη για την ομάδα του. Το 4.75 ήταν λάθος, άκρως προκλητικό κι επιβεβαιώθηκε πάρα πολύ εύκολα.
Στα υπόλοιπα, μας έλειψε ένα γκολ της Σπέτσια κι ένα του Ατρομήτου για να κάνουμε ένα μαγικό τρία στα τρία.
Πρόσημο θετικό και προχωράμε στα σημερινά με τρεις επιλογές. 

ΑΕΚ – Ιωνικός, 20.00

Πρεμιέρα στην Opap Arena για την «’Ένωση» και θέλει να εγκαινιάσει με νίκη το νέο της γήπεδο απέναντι στον Ιωνικό. Τα 19 χρόνια μακριά από τη φυσική τους έδρα ήταν πολλά για τους φίλους της ΑΕΚ κι αναμένεται να δημιουργήσουν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι το φαβορί κι έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ από τον Ιωνικό, ο οποίος αμυντικά έχει σημαντικά προβλήματα. Περιμένουμε ευρεία νίκη της Ένωσης η οποία μπορεί να συνδυαστεί με επιστροφή στα γκολ για τον αρχηγό της Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός θέλει όσο τίποτε άλλο ένα γκολ στο νέο γήπεδο κι εκτιμούμε ότι θα έχει τις ευκαιρίες του για να σκοράρει. 

Πρόταση: 1 & να σκοράρει ο Αραούχο Απόδοση: 2.30 stoiximan

Βερόνα – Ουντινέζε, 21.45

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Ιταλία με την Βερόνα να υποδέχεται την φορμαρισμένη Ουντινέζε. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες και βλέπουν κορυφή. Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Διαθέτει καλή παράδοση κόντρα στην Ουντινέζε και σκοράρει με άνεση εντός έδρας. Περιμένουμε ανοικτό ματς με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο συνδυασμός G/G και over 2.5 πληρώνει ικανοποιητικά. 

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.10 bet365

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ, 22.00

Ματς έξι πόντων στο Λέστερ, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει τραγικά τη χρονιά και να βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Από την άλλη μεριά, η Νότιγχαμ παλεύει όλα της τα παιχνίδια κυρίως όμως αυτά που δίνει στην έδρα της. Η ομάδα του Κούπερ έχει πολύ δρόμο να διανύσει ώστε να λογίζεται ομάδα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ. Αν η Λέστερ δεν κερδίζει παιχνίδια όπως το αποψινό, παρότι είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, θα φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό. Άσος χωρίς πολλά πολλά. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 1.85 novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα