fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (2/10): Προκλητικό 4.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (2/10): Προκλητικό 4.75

Καλημέρα σε όλους!

Το βασικό μας ποντάρισμα επιβεβαιώθηκε έστω και στο ’90. Η Τσέλσι, στο ντεμπούτο του Πότερ στο πρωτάθλημα επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας σε ένα ματς που πήγε έτσι όπως το περιμέναμε. Από εκεί και πέρα, η Χετάφε ηττήθηκε με 3-2 από την Βαγιαδολίδ σε ένα παιχνίδι που η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ενώ η Φούλαμ μετά την γρήγορη αποβολή του Τσαλόμπα δε διεκδίκησε ποτέ και τίποτα στο ματς κι ηττήθηκε εύκολα με 4-1 από την Νιουκάστλ.

Πάμε στα σημερινά με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να ξεχωρίζει.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, 21.30

Στην Τούμπα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σε μια παραδοσιακά δύσκολη – γι’ αυτόν – έδρα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση αναδόμησης του ρόστερ του κι είναι δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου ακόμα ψάχνει να βρει στην ομάδα του χημεία και ρόλους. Στην αποψινή αναμέτρηση θα στερηθεί από την άμυνα τους βασικούς φέτος Κουλιεράκη και Λύρατζη, ενώ θα λείψει κι ο Μπράντον Τόμας από την επίθεση. Διαβάζοντας τις αποδόσεις του αγώνα παρατηρήσαμε το 4.75 του Αϊτόρ για να χριστεί σκόρερ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος έχοντας σκοράρει πέντε γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει χτίσει τη δική του παράδοση με τέσσερα τέρματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Προκλητική η απόδοση στο 4.75 και θα τον επιλέξουμε.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Αϊτόρ                    Απόδοση: 4.75                       stoiximan

Ολυμπιακός – Ατρόμητος, 16.00

Εποχή Μίτσελ στον Ολυμπιακό μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν ξέρουμε πόσα πολλά μπορεί να αλλάξει από αγωνιστικής άποψης στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί με άλλη ψυχολογία στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος μας αρέσει πολύ φέτος αποδίδοντας όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα βρει χώρους απόψε και μπορεί να σκοράρει στην αντεπίθεση. Σε υψηλές τιμές το G/G.

Πρόταση: Goal Goal                           Απόδοση: 2.55                       novibet

Λάτσιο – Σπέτσια, 13.30

Στην Ρώμη, η Λάτσιο υποδέχεται την Σπέτσια και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας από την ομάδα του Σάρι, ειδικότερα εντός έδρας, αναμένεται να επιτεθεί κατά κύματα στο ματς. Από την άλλη πλευρά, η Σπέτσια χτυπάει στην κόντρα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Μικρή η απόδοση στον άσο, μόλις 1.36, ωστόσο ανεβαίνει θεαματικά όταν συνδυαστεί με το G/G.

Πρόταση: 1 & GoalGoal                    Απόδοση: 3.00                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα