fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/9): Ημέρα για γκολ στο 2.57

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/9): Ημέρα για γκολ στο 2.57

Καλημέρα σε όλους! Σκωτία και Σερβία επιβεβαίωσαν τους δυνατούς άσους που είχαμε προτείνει. Στην Κύπρο, η εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 1-0 πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων για τη νίκη. Ένα γκολ έλειψε για το απόλυτο και προχωράμε παρακάτω με τις σημερνές μας επιλογές από το κουπόνι.

Ολλανδία – Βέλγιο, 21.45

Μεγάλο ντέρμπι στον όμιλο με φόντο την πρώτη θέση και την είσοδο στα ημιτελικά του Nations League. Οι Βέλγοι θέλουν μόνο τη νίκη κι αυτή μάλιστα να επιτευχθεί με τρία γκολ διαφορά, ενδεχόμενο το οποίο με την τωρινή Ολλανδία μοιάζει απίθανο. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους με νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Άλλωστε, οι Βέλγοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν από την αρχή γεγονός που θα ανοίξει το ρυθμό στο ματς. Ο συνδυασμός G/G & over 2.5 πληρώνει ψηλά και θα τον επιλέξουμε.

Πρόταση: G/G & over 2.5                  Απόδοση: 2.57                       stoiximan

Νησιά Φερόε – Τουρκία, 21.45

Αναμέτρηση που κλείνει τον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας, με τους Τούρκους να πανηγυρίζουν ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική τον προβιβασμό τους στη δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη, τα Νησιά Φερόε πραγματοποίησαν συμπαθητική πορεία στον όμιλο, παρέμειναν με άνεση στην κατηγορία και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με μια θετική εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα. Οι Τούρκοι αναμένεται να αγωνιστούν ελεύθερα και δίχως σκοπιμότητα. Αμυντικά δεν μας πείθουν, όπως έδειξαν και κόντρα στο Λουξεμβούργο που δέχτηκαν τρία τέρματα. Ανοικτό ματς θα γίνει και βλέπουμε πολλά γκολ. Το over 3.5 βρίσκεται σε συμπαθητικές τιμές πέριξ του 2.55.

Πρόταση: over 3.5                              Απόδοση: 2.55                       stoiximan

Ανδόρα – Λετονία, 16.00

Αγώνας με ξεκάθαρο μονόπλευρο κίνητρο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλίσουν τον προβιβασμό τους στην Γ’ κατηγορία. Από την άλλη, η Ανδόρα θα αγωνιστεί για την ιστορία της και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Λετονούς. Εκτιμούμε ωστόσο ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ομάδα σε όλες τις γραμμές και το κίνητρο τους θα επικρατήσει στο ματς. Αξιοπρεπέστατο το διπλό στο 1.80.

Πρόταση: 2                                         Απόδοση: 1.80                       stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα