fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/09): Αδέλφια μας στο 2.31

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/09): Αδέλφια μας στο 2.31

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Μόνο οι κάρτες στο Βοσνία – Μαυροβούνιο δικαίωσαν τις χθεσινές μας επιλογές. Η ισοπαλία στο βαλκανικό ντέρμπι δεν ήρθε ποτέ, ενώ ούτε οι Φινλανδοί, παρότι προηγήθηκαν κόντρα στους Ρουμάνους, δεν κράτησαν τη νίκη.

Η Ιταλία έχει γίνει κακός μπελά των Άγγλων καθώς επικράτησαν με 1-0. Πάμε όμως στα φρέσκα και να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό κουπόνι…

Κύπρος – Ελλάδα, 21.45

Για το δεύτερο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League, η Κύπρος φιλοξενεί την Εθνική μας ομάδα. Στον πάγκο των Κυπριών κάνει ντεμπούτο ένας παλιός μας γνώριμος, ο Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα θέλουν να δείξουν πράγματα στο νέο προπονητή και θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο Γκους Πογιέτ θέλει να δει τους διεθνείς μας να κάνουν το πέντε στα πέντε στον όμιλο, συνεχίζοντας τις υψηλές τους πτήσεις. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε ανοικτό ματς με διάθεση κι από τις δυο ομάδες, με τους Κύπριους να έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο στο παιχνίδι ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση στον όμιλο. Το G/G είναι η πρώτη μας σκέψη κι αφού μας προσφέρεται στο τεράστιο 2.31 και θα τιμήσουμε.

Πρόταση: Goal Goal                 Απόδοση: 2.31                 betshop

Σερβία – Σουηδία, 21.45

Η Σερβία στα πλαίσια του τετάρτου ομίλου της Β’ κατηγορίας υποδέχεται την Σουηδία. Οι γηπεδούχοι έχουν μια φουρνιά πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών και δεν θα σας κρύβουμε ότι περιμένουμε να κάνουν την έκπληξη στο Μουντιάλ προχωρώντας όσο πιο μακριά γίνεται. Όσον αφορά το Nations League, η ομάδα του Στοΐκοβιτς θέλει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τον προβιβασμό της στην πρώτη κατηγορία. Στον αντίποδα, οι Σουηδοί είναι σε φάση ανανέωσης, έχοντας δρόμο να διανύσουν όσον αφορά τη συνοχή και την αποτελεσματικότητα τους. Ο άσος είναι καλοπληρωμένος στο 1.91.

Πρόταση: 1                      Απόδοση: 1.91                 stoiximan

Σκωτία – Ιρλανδία, 21.45

Οι Σκωτσέζοι στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση μεσοβδόμαδα «καθάρισαν» με 3-0 τους Ουκρανούς και πάτησαν στην κορυφή του ομίλου τους. Έρχονται με ψυχολογία και φόρα οι γηπεδούχοι και θέλουν τη νίκη ώστε να βάλουν τις βάσεις για την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία. Οι Ιρλανδοί θα πάνε το ματς στη δύναμη και το πάθος, αγωνιστικό στυλ που εύκολα μπορούν να υπηρετήσουν οι παίκτες του Κλαρκ. Ποιοτικότερο το σύνολο των Σκωτσέζων έναντι της ανανεωμένης Ιρλανδίας, θα τους στηρίξουμε σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Πρόταση: 1                      Απόδοση: 2.10                 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα