fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (19/9): Άσος τίτλου στο 2.18, το «μαζεύει» η Κλουζ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (19/9): Άσος τίτλου στο 2.18, το «μαζεύει» η Κλουζ

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκε το βασικό μας ποντάρισμα. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 πληρώνοντας το ακριβό G/G. Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης με σπουδαία ανατροπή επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού βυθίζοντας τους «ερυθρόλευκους» στην εσωστρέφεια αλλά και στην αναζήτηση προπονητή. Μαύρα χάλια για την Γιουβέντους, ηττήθηκε από την Μοντσά και δεν μπορέσαμε να γράψουμε ένα ωραιότατο τρία στα τρία. Μπαίνουμε σε εβδομάδα αναμετρήσεων εθνικών ομάδων  και το πρόγραμμα ως και την Τετάρτη θα είναι φτωχό. Πάμε ωστόσο να δούμε τι προκύπτει από το σημερινό κουπόνι.

Μπόκα Τζούνιορς – Ουρακάν, 01.00 (20/9)

Μεγάλο ντέρμπι στο Μπομπονέρα, με την Μπόκα Τζούνιορς να υποδέχεται την Ουρακάν. Η Μπόκα θέλει να κάνει την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πλησιάζοντας στην κορυφή και τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι είναι εννιά σερί ματς αήττητοι, βρίσκονται σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση, ενώ απέναντι στην Ουρακάν διαθέτουν εξαιρετική παράδοση. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρή κι οργανωμένη ομάδα, βρίσκονται στην τέταρτη θέση και δεν θα παραδοθούν εύκολα. Περιμένουμε να μιλήσει η έδρα και η ποιότητα των γηπεδούχων για να επιβεβαιωθεί ο «σκληρός» άσος του 2.18.

Πρόταση: 1                 Απόδοση: 2.18                       pamestoixima

Άρτζες Πιτέστι – Κλουζ, 20.30

Στην Ρουμανία, η πρωταθλήτρια Κλουζ δοκιμάζεται στην έδρα της Άρτζες Πιτέστι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ρίξει το βάρος τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουν μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα. Εκτιμούμε ότι σιγά σιγά η Κλουζ θα αρχίσει να το μαζεύει και να πλησιάζει στην κορυφή. Λόγω βαθμολογικής θέσης και των δυο ομάδων αλλά και κάποιων απουσιών των πρωταθλητών, το διπλό προσφέρεται κοντά στο διπλασιασμό. Υπό διαφορετικές συνθήκες, θα μιλούσαμε για ένα διπλό που θα παιζόταν πέριξ του 1.60. Τώρα, η ανώτερη ποιοτικά Κλουζ, έστω και με απουσίες, μπορεί να πάρει τη νίκη και να μας πληρώσει στο υψηλό 1.98.

Πρόταση: 2                 Απόδοση: 1.98                     pamestoixima

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα