fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (18/09): Από Κρήτη, Θεσσαλονίκη με 2.10

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (18/09): Από Κρήτη, Θεσσαλονίκη με 2.10

Καλημέρα σε όλους! Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την παράδοση και επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού. Περιμέναμε κι ένα τέρμα από τους Αγρινιώτες, για να εκτινάξουμε την απόδοση στο 4.00. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και έτσι μείναμε στον άσο, όπως στον άσο έμεινε η Μπολόνια (0-1 από την Έμπολι) και τα γκολ στο Λεβερκούζεν – Βέρντερ (1-1, αντί για 5-3). Πάμε παρακάτω για να δούμε τις επιλογές μας από το σημερινό κουπόνι. 

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, 19.00

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα του από τον Παναιτωλικό υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει μπροστά στο κοινό του να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση. Σαρωτικές αλλαγές τους Κρητικούς με ντεμαράζ μεταγραφών στο τέλος αλλά κι αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά να αποτελούν παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ πορεύεται με συνταγή Λουτσέσκου προς ώρας. Μισό μηδέν και οι τρεις πόντοι να μπαίνουν στο σακούλι με συνοπτικές διαδικασίες. Μπορεί ο δικέφαλος του Βορρά να έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στο πρωτάθλημα, ωστόσο η άμυνα του δέχεται αρκετές φάσεις κι αυτό κάπως θα το πληρώσει. Παραδοσιακά έχουν γκολ τα παιχνίδια των δυο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στους Κρητικούς με εννιά νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Το G/G πληρώνει καλά κι έχει αξία. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.10 betsson   

Άρης – Ολυμπιακός, 20.00

Ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Ο Άλαν Πάρντιου κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο των κιτρινόμαυρων κι είναι δεδομένο πως θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Εξαιρετική η μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων, με τους Γκρέι, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία και Ζερβίνιο να αποτελούν μια ιδανική τετράδα. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο Άρης θα βάλει δύσκολα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν εντυπωσιακές κινήσεις στο κλείσιμο των μεταγραφών ωστόσο ως σύνολο δεν έχουν συνοχή και στερούνται αμυντικής σταθερότητας. Άλλωστε έχουν δεχτεί γκολ φέτος από υποδεέστερες ομάδες από τον Άρη. Συνοψίζοντας, βλέπουμε φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, με το ενδεχόμενο αυτό να πληρώνει το υψηλό για τα δεδομένα της αναμέτρησης 2.10. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.10 betsson   

Μόντσα – Γιουβέντους, 16.00

Εντάξει, ως ένα βαθμό μπορούμε να το καταλάβουμε. Η Γιουβέντους πράγματι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη χρονιά και στερείται σταθερότητας. Να δίνεται όμως κόντρα στην Μόντσα σε αποδόσεις πέριξ του 1.85 το θεωρούμε κάπως υπερβολικό. Οι γηπεδούχοι, δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στα δεδομένα της κατηγορίας. Βρίσκονται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3-14 τέρματα παρουσιάζοντας κάκιστη εικόνα. Εκτιμούμε ότι κόντρα στην «Γηραιά Κυρία», η οποία αναζητά νίκη ηρεμίας δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς. Το 1.85 το θεωρούμε υψηλό για τη δυναμικότητα των ομάδων και το τιμήσουμε. 

Πρόταση: 2 Απόδοση: 1.85 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα